F/P Türkçe mekanik klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, forumu biraz okudum. Türkçe mekanik klavye önerisi istiyorum sizlerden. Sessiz olursa güzel olur. Fiyatların 1000 TL olmadığını biliyorum sadece 5000 TL için de vardır muhtemelen ama 2000 TL için de iyi denecek klavye vardır. Mesela fiyatı arttırarak ilk fiyat performans klavye hangileri ise onları önerirseniz sevinirim.

Önerimdir tek geçerim. Razer'dan şaşmayın.

argb değil low profile diğeride 60 klavye bilek desteği ikisinde de ilk başlarda dert olmuyor da rgb olması sonrası üzüyor
Dediğinizi anlayamadım rgb olmasının nesi üzüyor?

Eğer bilek destekli bir şey olsun istiyorsanız bu da çok kalitelidir:

rgb ile argb arasında fark var rgb sabit renklerdir argb adreslenebilir renk istediğiniz tuşa istediğiniz rengi koyabiliyorsunuz

uzun kullanmayı düşünüyorsanız o paralara biraz zor hocam mekanik klavyeler baya pahalı bende xpg summoner var zamanında 1400 almıştım red switch argb şuanda uygunsa onu alabilirsiniz pişman etmez
Xpg summoner bende var şu an elektrik çarpıyor arada şakasız😂

Membran değil mi hocam bu razerlar? Mekanik olan da çok sesli diye biliyorum.

rgb ile argb arasında fark var rgb sabit renklerdir argb adreslenebilir renk istediğiniz tuşa istediğiniz rengi koyabiliyorsunuz
Razer'ın bu klavyelerinde olması lazım diye biliyorum. Özel uygulamasından çok çeşitli modları var klavye rengi için.

Xpg summoner bende var şu an elektrik çarpıyor arada şakasız😂

Membran değil mi hocam bu razerlar? Mekanik olan da çok sesli diye biliyorum.
İkinci attığım Meka-Membran tuşun altında mekanik bir bileşen var. Mekanik gibi ama mekanik değil tam taklit ediyor daha çok. Arkadaş belki bilek destekli bir şey ister diye attım bu fiyata bu oluyor.

Razer'ın bu klavyelerinde olması lazım diye biliyorum. Özel uygulamasından çok çeşitli modları var klavye rengi için.

İkinci attığım Meka-Membran tuşun altında mekanik bir bileşen var. Mekanik gibi ama mekanik değil tam taklit ediyor daha çok. Arkadaş belki bilek destekli bir şey ister diye attım bu fiyata bu oluyor.
Konu sahibi benim hocam mekanik istiyorum.

İkinci attığım meka-membran tuşun altında mekanik bir bileşen var. Mekanik gibi ama mekanik değil tam taklit ediyor daha çok. Arkadaş belki bilek destekli bir şey ister diye attım bu fiyata bu oluyor.

Çoğu uygulaması olan klavyede var o ben adreslenme olayını diyorum.

XPG Summoner bende var şu an elektrik çarpıyor arada şakasız😂

Membran değil mi hocam bu Razer'lar? Mekanik olan da çok sesli diye biliyorum.

Summoner'da öyle bir sorun olduğunu ne duydum ne de yaşadım size denk gelmiş herhalde :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu uygulaması olan klavyede var o ben adreslenme olayını diyorum.

Summoner'da öyle bir sorun olduğunu ne duydum ne de yaşadım size denk gelmiş herhalde :D
İnternette var hocam bakarsanız görürsünüz. Metal kısımlarından oluyor. Yazılımı da leş gibi zaten. Güncelledim klavyeyi saçmalamaya başladı.

İnternette var hocam bakarsanız görürsünüz. Metal kısımlarından oluyor. Yazılımı da leş gibi zaten. Güncelledim klavyeyi saçmalamaya başladı.
elektirik olayını ilk defa duydum valla ne yalan söyleyeyim yazılım kısmını duydum ama bende herhangibi bir sorun yok güncel sürümünü falan kullanıyorsanız olabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı