bymfw4
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
128 kullanıyorum. Çok gereksiz video var ve bunları silmek çok zaman alıyor, onun çin duruyorlar orada ve hafıza dolu. Yeni uygulama yüklerken bir şeyler silmek zorunda kalıyorum fakat bu gereksiz çok video olduğundan dolayı diye düşünüyorum. Sadece 67 GB videolar kaplıyor, fazla değil mi bu? Yeni telefon geçersem bu gereksiz dosyalar olmayacak tabii ona göre düşünelim. Bu şekilde dağılım:Şuan cihazınızda kaç gb kullanıyorsunuz?
Hocam şöyle, resim ortalama seviyede çekerim. Arada bir video edit yapıyorum. Telefonda 2 civarı oyun olur genelde.Hocam o sizin kullanım senaryonuza göre karar vermeniz gereken bir durum. Günlük bir kullanıcı iseniz; yüksek boyutlu dosyalar ve uygulamalar kullanmıyorsanız 128 halen yeterli. Ben gitar kayıtları aldığım ve sürekli fotoğraf çektiğim için 256 GB aldım. S24fenin SD kart desteği olmadığını göz önünde bulundurarak karar vermek en doğrusu.
Son düzenleme: