F/P ve soğutma açısından HP Victus 16 vs Acer Nitro 5

Nasıl hala Monster önerebiliyorsunuz? YouTube'da, şikayet var da ve forum da Monster kullanıp da pişman olan binlerce kişi var. Araştırın bir de öyle konuşalım isterseniz.

Bana araştırmamı söyleme lütfen, Monster hakkında bildiğinin çok daha fazlasını biliyorumdur muhtemelen ki aktif kullandığım bir modeli bile var şu an elimde.

Yeğenim için alacağız, macun değiştirme işi zor.

O zaman bu model alınabilir.

Macun değiştirin cümlesi çok saçma, 35000 TL ödediğim bilgisayarı ilk günden içini açıp macun değiştireceğim öyle mi? Pes gerçekten, ya macun değiştirmeyi bilmiyorsa?

35k verip bir laptop alınıyorsa o cihazdan tam performans almak şart. Bunun içinde macun değişimi gerekli, niye bu kadar diretiyorsunuz onu anlamadım :)

Bana araştırmamı söyleme lütfen, Monster hakkında bildiğinin çok daha fazlasını biliyorumdur muhtemelen ki aktif kullandığım bir modeli bile var şu an elimde.

O zaman bu model alınabilir.

HP Victus kullandınız mı? Kimileri soğutmaya iyi diyor kimileri kötü, yorumlara bakarak karar veremedim.

Macun değiştirin cümlesi çok saçma, 35000 TL ödediğim bilgisayarı ilk günden içini açıp macun değiştireceğim öyle mi? Pes gerçekten, ya macun değiştirmeyi bilmiyorsa?
''Hatalıymışım, bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler bilginiz için.'' Demek bu kadar mı zor?

Monster kullanan @403976 hocam yanlış hatırlamıyorsam yanına not bırakarak macunu gönderirsen serviste değiştiriliyor demişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı