F@tih ağı özgür bir ağ mı yoksa kontrollü mü?

fettahugz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi ben 8.sinifa gidiyorum ve aklıma bir gün şu f@tih ağı takıldı. Hani akıllı tahta falan filan var ya işte bizim okulda da var ama sınırsız mi internet hızı ne kadar bilmiyorum. Galiba şifreleri internette var. Bütün okullarda aynı. Neyse yardımcı olursanız sevinirim :)

Arkadaşlar şimdi ben 8.sinifa gidiyorum ve aklıma bir gün şu f@tih ağı takıldı. Hani akıllı tahta falan filan var ya işte bizim okulda da var ama sınırsız mi internet hızı ne kadar bilmiyorum. Galiba şifreleri internette var. Bütün okullarda aynı. Neyse yardımcı olursanız sevinirim :)

Kontrollu olması lazım ama ne kadar kontrol ediliyor dur emin değilim.

Kontrollü interneti Antartika'dan bağlanmış gibi kötüdür, ayrıca çoğu siteye erişim engeli var.

Vpn ile korumayı geçebiliyormuyuz ?

Kontrollu olması lazım ama ne kadar kontrol ediliyor dur emin değilim.

Kontrollü interneti Antartika'dan bağlanmış gibi kötüdür, ayrıca çoğu siteye erişim engeli var.

Ama duyduğuma göre çoğu VPN artık çalışmıyor F@tih ağında

Ben dandik vpn ile 50mbps görüyordum 😄 çoğu ev internetinden hızlı.
Acaba upload aynı hız mi ?

Son düzenleme:
Fatih ağı kontrollü bir ağ erişim engeli vardır hatta bazı websitelerinde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı