F1 2020 64TL'ye alınır mı?

Ne gerek var F1 2022'ye direkt 2030 yılını bekleyin sonuçta sizde F1 2018 var.
Dostum oyun bende 1 aydır var. 150 saatte yakın oynadım. Oynayış olarak çok iyi güzel özellikler gelmiş diğer serilerde olmayan. Arabalar desen zaten en güncel ve en güzel arabalar. Beni en çok oynamaya iten "my Team" modu da çok iyi. Ben zaten sürekli MY Team oynuyorum. Bence ilginiz varsa kesinlikle almalısınız. İndirim de güzel ben 92 TL'ye almıştım. Oyunda ki tek sıkıntı Ferrari elektrikli süpürge olması gerekirken hala çok güçlü :D. Öneririm.

Bende F1 2019 var. Ve aşırı seviyorum bu tarz oyunları ilgim çok arttı bir anda. Sence 2020'ye geçmemi gerektirecek çok bir fark var mı?, Alsam farklılık hisseder miyim? Bu arada direksiyon ile oynuyorum.

Bende F1 2019 var. Ve aşırı seviyorum bu tarz oyunları ilgim çok arttı bir anda. Sence 2020'ye geçmemi gerektirecek çok bir fark var mı? Alsam farklılık hisseder miyim? Bu arada direksiyon ile oynuyorum.

Yani ne yalan söyleyim 2019 değil de 2018 deseydiniz kesinlikle geçin derdim ama 2019 ile aralarında ciddi farklar yok. Farklılık olarak arabalar ve MY Team gibi şeylerin geliştirilmesi var. Yani araba dinamikleri daha gelişmiş ancak ciddi bir farklılıklar hissedemiyorsunuz. Eğer paranız varsa alın ama çok da gerek yok bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00