Çözüldü F1 2020 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Arkadaşlar merhaba,
Bugün 1.13 güncellemesinden sonra 1 kere oyuna girdim kapatıp açtıktan bir süre sonra oyunu başlata tıkladığımda bir süre oynuyor. Sonra da oyun açılmadan tekrar oyna simgesi çıkıyor, ne olduğunu hala çözemedim. Ekran kartı güncel, yani DX12.

Çözüm
Rica etsem tam olarak nasıl çözdüğünü anlatabilir misin, dostum? Yardımcı olursan sevinirim.

Hocam, bendeki sorun acayip basitmiş. Ayarlara girdiğimde dahili işlemci grafik birimi ile çalıştığını gördüm ve hariciye çekip çalıştırdım, düzeldi.
Hayır, değil. Tamamen aynısı yoksa güvenilir bir sistemden (yine aynı mimarideki dosya olmak koşuluyla) alınıp atılabilir. @Batu Z yüklediğin dosya senin sisteminden ve System32'den mi gelme? Yazana kadar cevap vermişsin zaten :)

Hayır, değil. Tamamen aynısı yoksa güvenilir bir sistemden (yine aynı mimarideki dosya olmak koşuluyla) alınıp atılabilir. @Batu Z yüklediğin dosya senin sisteminden ve System32'den mi gelme? yazana kadar cevap vermişsin zaten :)

64 Bit kullanan arkadaşım yok maalesef bu konuda ne yapabilirim?
Nasıl sileceksiniz? Az önce orada öyle bir dosya yok dememiş miydiniz?

Sizin verdiğiniz dosyayı attım içine.

İşletim sisteminin mimarisinden bahsetmiyorum. Torqun gerekli dosyayı kendi sisteminden atmış, bir de Virustotal linki koysa iyi olurdu aslında. Onu indirebilirsiniz.

Hocam, o dosyayı atınca oyun açılmadı mı? Açılmadıysa tekrar rapor oluşturup paylaşır mısınız?

Tekrar rapor oluşturuyorum yine olmadı galiba çıldırmalık bir durum.
Logfile(2) tekrardan oluşturdum buyurun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı