Arkadaşlar merhaba,
Bugün 1.13 güncellemesinden sonra 1 kere oyuna girdim kapatıp açtıktan bir süre sonra oyunu başlata tıkladığımda bir süre oynuyor. Sonra da oyun açılmadan tekrar oyna simgesi çıkıyor, ne olduğunu hala çözemedim. Ekran kartı güncel, yani DX12.
VCRUNTIME140_1.dll sorunu ortadan kalkmış. Ancak şimdi de "dxil.dll" ve "dtdata.dll"de bir sorun olduğunu görüyorum. Ve galiba bunlar da birer sistem dosyası. Kontrol eder misiniz bu konumlarda öyle dosyalar olup olmadığını? C:\Windows\System32\dxil.dllC:\Windows\System32\dtdata.dll
VCRUNTIME140_1.dll sorunu ortadan kalkmış. Ancak şimdi de "dxil.dll" ve "dtdata.dll"de bir sorun olduğunu görüyorum. Ve galiba bunlar da birer sistem dosyası. Kontrol eder misiniz bu konumlarda öyle dosyalar olup olmadığını? C:\Windows\System32\dxil.dllC:\Windows\System32\dtdata.dll
Rapora ben mi yanlış bakıyorum bilmiyorum ama, aşağıya inince gene C:\Windows\System32\d3d.dll bunu name not found olarak görüyorum. Gene mi bir hata var raporda?