F1 24 ne kadar zor?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Ben normalde Steam'de koleksiyon yapıyorum. Neredeyse tüm oyunları da oynamak için satın aldım ve almaya devam ediyorum. Acaba bu açıdan F1 24 ben için ne kadar zor olur? Zira arabalara merakım olsa da sadece yarış simülasyonu olarak 60 saat ile ride 4 oynuyorum ki ondan önce de tamamen arcade oyunlardan FH4, 186 saat; FH5, 80 saat; The Crew 2, 60 saat; The Crew motorfest, 70 saat oynamışlığım var.

Onun haricinde automobilista 2 aldım fakat şu an Valorant için ekip buldum ve zamanımın büyük bölümünü Valorant'a harcıyorum, bu nedenle zaman ayırmak istesem de ayıramadım. Ne önerirsiniz? 10 dolara F1 24 başlamayı mı, yoksa 10 dolar yerine Steam koleksiyonu için herhangi bir bir oyun almak mı?

Not: İngilizcem aşırı iyi değil maalesef o yüzden F1 24 için rehber videoları izlemek aşırı lazım olur mu? Oyun içi çözer miyim meseleyi yoksa?

F1 merakın yoksa zor olabilir F1 24 diğer oyunlara göre daha farklı sürüş stiline sabit ve en kötü oyunlardan biri ilk defa F1 oynayacağını düşünürsek o sorun olmaz 1 tane video izleyip oyunun ayarlarını öğrenebilirsin yarış içindeki olayları bir zaman sonra kendin çözüyorsun ama klavye oynamayı sakın düşünme gamepad çok rahat bu oyunda.

F1 oyunları simülasyon ile arcade tarzının ortasında dengeli oyunlar.
Direksiyon setin yoksa bile iyi bir gamepad lazım ama. Klavyeyle oynayacaksan git Need For Speed oyna. En kötü başlarda asistler açık oynarsın, eğer seni sararsa ve gelişmek istersen zamanla asistleri kapatırsın. Gamepad ile asistler kapalı 85-90 zorlukta oynuyordum ama F1 25 çıkana kadar ara verdim.
F1 24 serinin en kötü oyunlarından biri bu arada. F1 23 oyna veya 25'in çıkmasını bekle.

F1 merakın yoksa zor olabilir F1 24 diğer oyunlara göre daha farklı sürüş stiline sabit ve en kötü oyunlardan biri ilk defa F1 oynayacağını düşünürsek o sorun olmaz 1 tane video izleyip oyunun ayarlarını öğrenebilirsin yarış içindeki olayları bir zaman sonra kendin çözüyorsun ama klavye oynamayı sakın düşünme gamepad çok rahat bu oyunda.
Ne zamandır ya Motogp ya da F1 yarışları için Bein Sports aboneliği almayı düşünüyorum ama bir türlü almadım. Onun haricinde aman aman bilgim yok genel olarak F1 hakkında. Bu arada Logitech G920 direksiyon setim var, Gamepad olarak ise Logitecgh F710 var. Teşekkür ederim bu arada

F1 oyunları simülasyon ile arcade tarzının ortasında dengeli oyunlar.
Direksiyon setin yoksa bile iyi bir gamepad lazım ama. Klavyeyle oynayacaksan git Need For Speed oyna. En kötü başlarda asistler açık oynarsın, eğer seni sararsa ve gelişmek istersen zamanla asistleri kapatırsın. Gamepad ile asistler kapalı 85-90 zorlukta oynuyordum ama F1 25 çıkana kadar ara verdim.
F1 24 serinin en kötü oyunlarından biri bu arada. F1 23 oyna veya 25'in çıkmasını bekle.
F1 24 ilk F1 oyunum olacak eğer alırsam. Bunun nedeni tamamen fiyatın ucuzluğundan kaynaklı o yüzden F1 oyunu seçemeyeceğim. Ve direksiyon setiyle oynamayı düşünüyorum. Sana da teşekkür ederim bu arada

Ne zamandır ya MotoGP'ya da F1 yarışları için beIN sports aboneliği almayı düşünüyorum ama bir türlü almadım. Onun haricinde aman aman bilgim yok genel olarak F1 hakkında. Bu arada Logitech G920 direksiyon setim var, gamepad olarak ise logitecgh F710 var. Teşekkür ederim bu arada.

F1 24 ilk F1 oyunum olacak eğer alırsam. Bunun nedeni tamamen fiyatın ucuzluğundan kaynaklı o yüzden F1 oyunu seçemeyeceğim. Ve direksiyon setiyle oynamayı düşünüyorum. Sana da teşekkür ederim bu arada.

F1 serilerinden uzak olduğun için oyun sana normal gelecektir ve yalan yok kötü olduğu halde sarıyor fakat 24 öyle bir oyunki direksiyonla oynanması gerekirken oyun sana oynatmıyor F1 fanlarını geçtim F1 ile ilgilenen içerik üreticileri bile oyunu gamepad ile oynamak zorunda kalıyor rahatlık amaçlı F1 oyunlarına başlayanların birçoğu sonradan F1 izlemeye başlıyor sizde de öyle olabilir zaten yarın yarış var istiyorsanız bakabilirsiniz.

F1 serilerinden uzak olduğun için oyun sana normal gelecektir ve yalan yok kötü olduğu halde sarıyor fakat 24 öyle bir oyunki direksiyonla oynanması gerekirken oyun sana oynatmıyor F1 fanlarını geçtim F1 ile ilgilenen içerik üreticileri bile oyunu gamepad ile oynamak zorunda kalıyor rahatlık amaçlı F1 oyunlarına başlayanların birçoğu sonradan F1 izlemeye başlıyor sizde de öyle olabilir zaten yarın yarış var istiyorsanız bakabilirsiniz.
İlk kez direksiyon hassasiyeti kötü oyun duydum, açıkçası büyük oyun firmaları gitgide çoğu şeyi doğrusallıktan çıkıyor. EA'nın F1 serisi de demek ki git gide kötüye gidiyor. Olmadı Gamepad ile de oynarım. Ride 4'te baya alıştım Gamepad ile oynamaya çok sıkıntı yapmaz ben için. Direksiyonla da en azından Automobilista 2 veya Assetto Corsa Competizione başlarım tekrardan. Hiç olmadı ETS 2'de kullanırım.

"Yarış serilerine başlamak istiyorum" dedim ama şuan için Steam sepeti falan dizeceğim, bir kaç oyunu ekiple oynamak için mecbur alacağım birde F1 24 ile birlikte bir kaç tanecik daha oyun ekleyebilirim umarım, kesin değil. Mesela yarın ki yarış Bein Sports'ta veya onun gibi yerlerde mi? Zira özet izlemek yerine futbol maçlarını izler gibi tam maçı izlemek istemiyor değilim. O yüzden abonelik almak istiyorum.

F1 oyunlarını eskiden codemasters kendi yapıyordu EA satın alınca oyun çöküşe doğru gitti serinin hayranları ve bende dahil hala F1 19 veya F1 20 oynuyoruz bir yarış oyununun direksiyonla oynanışı nasıl kötü olabilir anlamıyorum yarınki yarış beinsports 4 de üyeliklere bakabilirsiniz veya F1 TV alabilirsiniz ikisinin fiyatı nasıl bilmiyorum karşılaştırıp ona göre karar verebilirsiniz ama tavsiyem beinsports üyeliğinden F1 TV İngilizce olarak anlatıyor anlamanız zor olabilir. Yarışları takip edince hem oyundaki kuralları da öğreniyorsunuz yarış sabah 7 de bu arada biraz erken maalesef.

F1 oyunlarını eskiden codemasters kendi yapıyordu EA satın alınca oyun çöküşe doğru gitti serinin hayranları ve bende dahil hala F1 19 veya F1 20 oynuyoruz bir yarış oyununun direksiyonla oynanışı nasıl kötü olabilir anlamıyorum yarınki yarış beinsports 4 de üyeliklere bakabilirsiniz veya F1 TV alabilirsiniz ikisinin fiyatı nasıl bilmiyorum karşılaştırıp ona göre karar verebilirsiniz ama tavsiyem beinsports üyeliğinden F1 TV İngilizce olarak anlatıyor anlamanız zor olabilir. Yarışları takip edince hem oyundaki kuralları da öğreniyorsunuz yarış sabah 7 de bu arada biraz erken maalesef.
Kendi ufak çapındaki oyuncu topluluğu için EA bulunmadık hint kumaşı gibi. Ama oyun piyasasının daha derinine indiğimizde bu itibar yere çakılıyor. EA futbol gibi diğer oyun türlerinde de iyi olabilecekmiş gibi çok fazla oyun yapıyor ve bu durum da sen ve senin gibi köklü kullanıcılara yansıyor en çok olumsuz olarak. Yapacak bir şey yok.

Yarışların İngilizce anlatılması kötü oldu birde F1 24'ün serinin olumsuz olarak karılma noktası olduğunu öğrenince başka yoldan iyi gitsem iyi olacak gibi. Açıkçası Assetto Corsa Competizione'a tekrar en baştan başlarım veya WRC serisine bakarım. Tabi yine EA'nın WRC oyununa değil de KT Racing'in WRC serisine bakarım. Ama ne malum ki onda da direksiyon kullanamayacağım çünkü el frenim yok gamepad'tan oynarım daha iyi olur.

Teşekkür ederim bu arada. Belki alırım abonelik bilemiyorum F1 harici çokta takip etmek istediğim bir spor yok gibi. Futbol var ama arada normal kanallardan tam maçları izlemek yetiyor bana

Kendi ufak çapındaki oyuncu topluluğu için EA bulunmadık hint kumaşı gibi. Ama oyun piyasasının daha derinine indiğimizde bu itibar yere çakılıyor. EA futbol gibi diğer oyun türlerinde de iyi olabilecekmiş gibi çok fazla oyun yapıyor ve bu durum da sen ve senin gibi köklü kullanıcılara yansıyor en çok olumsuz olarak. Yapacak bir şey yok.

Yarışların İngilizce anlatılması kötü oldu bir de F1 24'ün serinin olumsuz olarak karılma noktası olduğunu öğrenince başka yoldan iyi gitsem iyi olacak gibi. Açıkçası Assetto Corsa competizione'a tekrar en baştan başlarım veya WRC serisine bakarım. Tabii yine EA'nın WRC oyununa değil de kt Racing'in WRC serisine bakarım. Ama ne malum ki onda da direksiyon kullanamayacağım çünkü el frenim yok Gamepad'tan oynarım daha iyi olur.

Teşekkür ederim bu arada. Belki alırım abonelik bilemiyorum F1 harici çok da takip etmek istediğim bir spor yok gibi. Futbol var ama arada normal kanallardan tam maçları izlemek yetiyor bana.

Benim ilk F1 oyunum F1 18'di oyunu oynarken F1 takip etmeye başladım ve 7 yıl oldu hala takip ediyoruz ortamlarda bile havası oluyor aslında herkes futbol filan derken Formula 1 deyince insanlar vay be filan havasına giriyor bizim ülkemizde pek popüler değildi önceden şimdi özellikle Twitter kitlesi bayağı yoğun F1 24 ilk defa oynacağın için güzel gelecektir güven bana hatta bu oyunumu kötülüyolar havasına bile girersin bende kötü diyorum oyunu 220 saat oynamışım beinsports 4'te yarışlar Türkçe olarak anlatılıyor oradan üyelik alabilirsin F1 TV direk F1'in kendi kanalı orada İngilizce olarak anlatılıyor yarışlar yaklaşık 10 yıldır F1'i serhan acar adında bir spiker anlatıyordu F1 denince akla o gelirdi 2024 başında beinsports F1'i satın aldı bundan dolayı serhan acar ayrılmak zorunda kaldı yeni spikerlerde pek iyi değil açıkçası serinin hayranları için ondan dolayı millet F1 TV alıyor ama sizin almanıza gerek yok başka sorunuz varsa yazabilirsiniz.

Benim ilk F1 oyunum F1 18'di oyunu oynarken F1 takip etmeye başladım ve 7 yıl oldu hala takip ediyoruz ortamlarda bile havası oluyor aslında herkes futbol filan derken Formula 1 deyince insanlar vay be filan havasına giriyor bizim ülkemizde pek popüler değildi önceden şimdi özellikle Twitter kitlesi bayağı yoğun F1 24 ilk defa oynacağın için güzel gelecektir güven bana hatta bu oyunumu kötülüyolar havasına bile girersin bende kötü diyorum oyunu 220 saat oynamışım beinsports 4'te yarışlar Türkçe olarak anlatılıyor oradan üyelik alabilirsin F1 TV direk F1'in kendi kanalı orada İngilizce olarak anlatılıyor yarışlar yaklaşık 10 yıldır F1'i serhan acar adında bir spiker anlatıyordu F1 denince akla o gelirdi 2024 başında beinsports F1'i satın aldı bundan dolayı serhan acar ayrılmak zorunda kaldı yeni spikerlerde pek iyi değil açıkçası serinin hayranları için ondan dolayı millet F1 TV alıyor ama sizin almanıza gerek yok başka sorunuz varsa yazabilirsiniz.
Güzel zamanlar yaşatmış F1 vay be :D O zaman ben de alırım zira sadece 10 dolar ve tek başlamadığım seri F1 ve WRC kalmıştı ki tarafımı F1'den kullanacağım sayende. Ben F1 TV ile birlikte Bein Sports'ta da İngilizce anlatıldığını zannetmişim, öyle olmaması çok güzel oldu. F1 24 aldıktan sonra yeni konu açarım veya buradan yazarım çok teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı