CyHan_Atalay
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
- Meslek
- Öğrenci
Ben normalde Steam'de koleksiyon yapıyorum. Neredeyse tüm oyunları da oynamak için satın aldım ve almaya devam ediyorum. Acaba bu açıdan F1 24 ben için ne kadar zor olur? Zira arabalara merakım olsa da sadece yarış simülasyonu olarak 60 saat ile ride 4 oynuyorum ki ondan önce de tamamen arcade oyunlardan FH4, 186 saat; FH5, 80 saat; The Crew 2, 60 saat; The Crew motorfest, 70 saat oynamışlığım var.
Onun haricinde automobilista 2 aldım fakat şu an Valorant için ekip buldum ve zamanımın büyük bölümünü Valorant'a harcıyorum, bu nedenle zaman ayırmak istesem de ayıramadım. Ne önerirsiniz? 10 dolara F1 24 başlamayı mı, yoksa 10 dolar yerine Steam koleksiyonu için herhangi bir bir oyun almak mı?
Not: İngilizcem aşırı iyi değil maalesef o yüzden F1 24 için rehber videoları izlemek aşırı lazım olur mu? Oyun içi çözer miyim meseleyi yoksa?
Onun haricinde automobilista 2 aldım fakat şu an Valorant için ekip buldum ve zamanımın büyük bölümünü Valorant'a harcıyorum, bu nedenle zaman ayırmak istesem de ayıramadım. Ne önerirsiniz? 10 dolara F1 24 başlamayı mı, yoksa 10 dolar yerine Steam koleksiyonu için herhangi bir bir oyun almak mı?
Not: İngilizcem aşırı iyi değil maalesef o yüzden F1 24 için rehber videoları izlemek aşırı lazım olur mu? Oyun içi çözer miyim meseleyi yoksa?