F1 izleyebilmek için platform tavsiyesi

Makaleler
6
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere beIN medya ve s Sport arasındaki anlaşmazlık devam ediyor ve s Sport kanalı kapalı durumda. Monza'yı izleyebilmek için s Sport Plus aldık ancak birkaç tur sonra yayın gitti. Hem Digitürk'e hem s Sport Plus'a para vermeme rağmen yarışı kaçak bir yayın bularak takip edebildim. Sizin yarışı izlemek önerdiğiniz bir platform var mı?

Vodafone TV : Vodafone net kullanıcısıyım. Vodafone TV almak istedim ancak sadece yeni internet alanlara veriyorlarmış. Ya da Vodafone mobil kullanıcısı olmak gerekiyormuş. Maalesef bu seçeneği eledim.

s Sport Plus: yukarı da yazdığım gibi bunu satın aldım. Ancak geçen hafta gibi yayının kesilmeyeceğinin bir garantisi yok.

Turkcell TV: evde Vodafone net kullandığım için kutu olarak satın alamıyorum. Mobil hattım üzerinden satın alabilirim ancak yorumlarda okuduğum kadarıyla S Sport Plus gibi burada da yayında sıkıntılar oluyormuş. Yorumlarınızı bekliyorum.

Tivibu : Vodafone net kullandığım için satın alamıyorum.

D-Smart :
Sanırım elde bir tek D-Smart kalıyor. D-Smart alabilirim ancak sözleşme imzalandıktan sonra Bein Medya ve S Sport anlaşırsa boşu boşuna satın almış olacağım.

Önerilerinize açığım. Turkcell TV'den memnun olan varsa belirtirse sevinirim.

Son düzenleme:
Bence s spor plusdan takip edin. Evet geçen hafta yayın kesildi ama bunun nedeni birden yükselen üye sayısı olduğunu düşünüyorum. Hazırlıklı değillerdi bu kadar kişiye ama kapasitelerini arttırmışlardır diye düşünüyorum.
Korsan olarak Selçuk sportsu öneririm.

Ben ilk defa yaşadım bu durumu. Geçen yıl sezonun yarısını s sport+ dan izledim. Bu sezonda ssport+ dan izledim tüm yarışları ilk defa geçen hafta oldu. Muhtemelen Digitürkden çıkınca sizin gibi Digitürk kullanıcıları bu platforma geldi ve hazırlıklı olmadıkları için çöktüler.

Ben ilk defa yaşadım bu durumu. Geçen yıl sezonun yarısını s sport+ dan izledim. Bu sezonda ssport+ dan izledim tüm yarışları ilk defa geçen hafta oldu. Muhtemelen Digitürkden çıkınca sizin gibi Digitürk kullanıcıları bu platforma geldi ve hazırlıklı olmadıkları için çöktüler.
Teşekkürler. Sanırım en iyi seçenek şimdilik S Sport Plus üzerinden devam etmek, gerekirse kaçak yayın. Digitürk ile S Sport arasındaki sorun da umarım kısa sürede çözülür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı