F710 vs F310

Aynı kol marka farklı sadece. Bende X15'te var bu da var aynı kol. Hatta bunda artı olarak jiroskop var. İkisi de aolion AL-NS2286 modeli.

O zaman bunu alıyorum hocam bir problem olmaz pes oynarken değil mi? Bir de analog sol üstte ya korkuyorum alışamam diye.

Alışırsın. Problem olmaz.

Tamamdır o halde bunu aldım geçtim teşekkür ederim herkese.

Ürün Gamepower olmadığı için sıkıntı yok.

Yanılmıyorsam bunun fason üretimiydi?

Üstüne marka basmışlar yani. Secuzi LIG3601 aynı ürün yine ama maalesef stokları yok.

F710 gibi gamepadler gerçekten tuğla gibi ve yeni teknolojilerden çok uzak.

Hocam cuma Gaming gecesi ne kadar düşecek?

Son düzenleme:
Tamamdır o halde bunu aldım geçtim teşekkür ederim herkese.

Hocam cuma Gaming gecesi ne kadar düşecek?

Geçen forumda 1399'a aldım diyeni gördüm ama tam bilmiyorum.

Geçen forumda 1399'a aldım diyeni gördüm ama tam bilmiyorum.

100 TL olmuş hocam beklemeye değmez teşekkrüler yardımlarınız için.

Arkadaşlar sadece eFootball 2026 oynuyorum hangi kol daha uygundur sadece sol analog hemen gıcırdamaya başlamasın drift sorunu olmasın istiyorum tepkimesi hassasiyeti iyi olsun istiyorum F710 0 ayarında 850 F310 ise kapalı kutu 700 TL'ye ikinci el buldum yardımcı olur musunuz bütçe 1000TL civarı.
Ben F710 kullanıyorum Dualsense ya da Xbox gibi modellerle karşılaştırmak doğru olmaz, fiyat performans olsun işimi görsün diyorsanız öneriyorum. Titreşim olarak fiyatına göre beklentiyi karşılıyor. Pil konusunda 2 aydır kullanıyorum ve uzun hikayeli oyunlar da oynadım değişim ihtiyacı hissetmedim. Tek sıkıntısı (en azından benim deneyimlediğim) uzun süreli kullanımda parmaklarda yorgunluk ve ağrı hissi olabiliyor. eFootball'da nasıl bir sonuç verir bilmiyorum ama sadece bunun için kullanacaksanız işinizi göreceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı