FA Premier League Manager 2002 64 bit sorunu

Ryhiann

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2013
Mesajlar
20
Merhaba;

Yıllar önce oynadığım ve hayranı olduğum FA Premier League Manager 2002 oyununu bulup indirirdim ancak yüklemeye çalıştığımda "64 bit işletim sistemiyle uyumsuz olduğundan çalıştırılamıyor" hatası alıyorum. Çift işletim sistemi kullanmadan ve XP ye geçmeden Windows 7 64bit işletim sisteminde bu oyunu yüklemenin bir yolu var mıdır?

Teşekkürler.
 
Merhaba,

Oyunu ilk çıktığında beri takip ettiğim için setup dosyasının değiştirelerek yüklenebileceği keşfettim yani öyle sanal manal birşeyler yüklemene gerek yok. Yabancı bir site bulduğum çözüm ile oyunu yüklemeyi başardım. Diğer 64 bit sistemlerede aynı şekilde eski oyunlar yüklenebilir mi bilmiyorum denemedim. Editorü kullanmak içinse Windows'u güvenli kipte başlatıp ancak öyle çalıştırabiliyorsun editör programını. Şurada ReactOS Website • View topic - Installing 32-bit programs with 16-bit setup launcher stubs açıklamaları bulabilirsin. Ayrıca nasıl çalıştığını mantığını da anlatıyor. Yardımcı olmak adına InstallShield 3 shortcut altında bulunan dosyayı indir. Oyunun yükleme dosyasına at ve indirdiğin dosyanın adını SETUP.exe olacak şekilde duzenle ve yükle.

Kolay gelsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı