Merhaba ASUS'un XG259CMS modelini almayı düşünüyorum, fabrika çıkışlı 310Hz tazeleme hızı olduğu söyleniyor. Overclock ile stock hali kaç Hz bilgim yok ama overclock yapmanın monitöre herhangi olağanüstü durumlar yaratır mı?
OC siz 300Hz ise güzel aslında. Renkler vs nasıl hocam genel izlenim. Ben ana monitör yapacağım genelde hikayeli oyun oynuyorum. Bir de ısınma yaşadınız mı? Ghosting vs test yaptınız mı?
OC siz 300Hz ise güzel aslında. Renkler vs nasıl hocam genel izlenim. Ben ana monitör yapacağım genelde hikayeli oyun oynuyorum. Bir de ısınma yaşadınız mı? Ghosting vs test yaptınız mı?
Merhaba ASUS'un XG259cmS modelini almayı düşünüyorum, fabrika çıkışlı 310Hz tazeleme hızı olduğu söyleniyor. Overclock ile stock hali kaç Hz bilgim yok ama overclock yapmanın monitöre herhangi olağanüstü durumlar yaratır mı?
Arkadaşlar monitorü aldım açtım denedim gamin gen TR'den almıştım 1 adet ölü piksel çıktı değişim talep ettim umarım sağlam gelir onun dışında native değeri DisplayPort ile 300Hz OC ile 310 oluyor fakat 310a çekince kaldırmadı ekran kapandı onun dışında çok iyi bir ürün şans işte ölü piksel çıktı.