Fabrika çıkışı OC'lu ASUS XG259CMS 310 Hz monitöre overlock yapmak zararlı mı?

MEZARCIV1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ASUS'un XG259CMS modelini almayı düşünüyorum, fabrika çıkışlı 310Hz tazeleme hızı olduğu söyleniyor. Overclock ile stock hali kaç Hz bilgim yok ama overclock yapmanın monitöre herhangi olağanüstü durumlar yaratır mı?

Isınmıyor ASUS PG248Q eski monitörüm o da yanda açık eskisi çok ısınıyor bu ısınmıyor.

Bende bunu kullanıyorum güncellemeye değer sanırsam. IPS'e geçme vakti geldi sanırım.

Monitör bende var, overclock kapalıyken NVIDIA Control panel maksimum 120Hz gözüküyor, ilk açtığımda 310Hz'e alınca ekran gidip geliyordu düzeldi ama 310Hz üzerine çıkabileceğinizi sanmıyorum 311Hz bile yapsanız ekran gidecektir muhtemelen.

Bahsettiğim varsayılan olarak Windows ayarları üzerinden gözüken Hz 280 Hz olmasını umut ediyorum.

Bahsettiğim varsayılan olarak Windows ayarları üzerinden gözüken Hz 280 Hz olmasını umut ediyorum.

Dosya Ekleri

• monitor-hz-yenileme-hizi-ayarlama1.jpg
    monitor-hz-yenileme-hizi-ayarlama1.jpg
    212,8 KB · Görüntüleme: 71
144Hz OC ile 310Hz yapmak sorun çıkartır mı acaba?

Açıkçası 144 Hz'den 310'a çıkartmak pek de kulağa hoş gelmiyor ama ASUS yapmış ise vardır bir bildiği demek istiyorum fakat ben monitorü iade edeceğim.

Açıkçası 144 Hz'den 310'a çıkartmak pek de kulağa hoş gelmiyor ama ASUS yapmış ise vardır bir bildiği demek istiyorum fakat ben monitorü iade edeceğim.

İade sebebiniz nedir hocam ulaştı mı size?

İade sebebiniz nedir hocam ulaştı mı size?

Native değeri 280 olarak belirlenmiş sitede, fakat 144'müş pek sorun yaratacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama uzun kullanım sonucu monitor de ısınma olabilir ve OC yapılan Monitor'lerde ölü piksel, ghosting gibi sorunlar muhtemel bu monitor ise yeni piyasaya sürülmüş ve hiçbir inceleme videosu yok. Dell Alienware alacağım bunun yerine fiyat farkı az ne de olsa ve sağlam bir monitor size de Dell G2523h önerebilirim. Tabii ki takdir sizindir.

Native değeri 280 olarak belirlenmiş sitede, fakat 144'müş pek sorun yaratacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama uzun kullanım sonucu monitor de ısınma olabilir ve OC yapılan Monitor'lerde ölü piksel, ghosting gibi sorunlar muhtemel bu monitor ise yeni piyasaya sürülmüş ve hiçbir inceleme videosu yok. Dell Alienware alacağım bunun yerine fiyat farkı az ne de olsa ve sağlam bir monitor size de Dell G2523h önerebilirim. Tabii ki takdir sizindir.

Dell G2524h modeli olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı