Fabrika çıkışı OC'lu ASUS XG259CMS 310 Hz monitöre overlock yapmak zararlı mı?

MEZARCIV1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ASUS'un XG259CMS modelini almayı düşünüyorum, fabrika çıkışlı 310Hz tazeleme hızı olduğu söyleniyor. Overclock ile stock hali kaç Hz bilgim yok ama overclock yapmanın monitöre herhangi olağanüstü durumlar yaratır mı?

Ben yanlış bakıyormuşum NVIDIA yüzünden. PC 1920x1080'i seçtiğimde 300Hz seçeneği çıktı OC kapalıyken. Windows'ta da çıkıyor.

OC siz 300Hz ise güzel aslında. Renkler vs nasıl hocam genel izlenim. Ben ana monitör yapacağım genelde hikayeli oyun oynuyorum. Bir de ısınma yaşadınız mı? Ghosting vs test yaptınız mı?

Renkler güzel IPS panel, ghosting ve ısınma yok.
OC siz 300Hz ise güzel aslında. Renkler vs nasıl hocam genel izlenim. Ben ana monitör yapacağım genelde hikayeli oyun oynuyorum. Bir de ısınma yaşadınız mı? Ghosting vs test yaptınız mı?

Görsel yükleme şansınız var mı hocam?
Siteye görsel yükleyemiyorum sunucu hatası veriyor.

Merhaba ASUS'un XG259cmS modelini almayı düşünüyorum, fabrika çıkışlı 310Hz tazeleme hızı olduğu söyleniyor. Overclock ile stock hali kaç Hz bilgim yok ama overclock yapmanın monitöre herhangi olağanüstü durumlar yaratır mı?

Arkadaşlar monitorü aldım açtım denedim gamin gen TR'den almıştım 1 adet ölü piksel çıktı değişim talep ettim umarım sağlam gelir onun dışında native değeri DisplayPort ile 300Hz OC ile 310 oluyor fakat 310a çekince kaldırmadı ekran kapandı onun dışında çok iyi bir ürün şans işte ölü piksel çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı