Facebook gönderdiği doğrulama kodunu onaylamıyor

Anlattığınız şekilde şifre yenileme sayfasına erişebildim ve bunun için size teşekkür ederim.
Ancak bu sefer böyle bir sorunla karşılaştım şansa bakın. :D

Aynı şekilde devam edin çok kez deneme yapmayın sürekli hata alırsınız. Dediğim gibi günde en fazla 2 kez deneyin. Başarı yakındır :)
 
Arkadaşlar Allah aşkına deyin aynı sorunu bende yaşıyorum şifre değiştirmeye çalışmaktan iflahım kesildi ya kod geliyor geliyor ve olmuyor olmuyor Kafa yiyeceğim ya uzun süre denesem bu olayı şifremi değiştirmek için e-postama gelen kodu kabul eder mi? Farklı yöntemi falan var mı? Başına gelip çözebilen varsa lütfen yazsın ya
 
Arkadaşlar Allah aşkına deyin aynı sorunu bende yaşıyorum şifre değiştirmeye çalışmaktan iflahım kesildi ya kod geliyor geliyor ve olmuyor olmuyor kafa yiyeceğim ya uzun süre denesem bu olayı şifremi değiştirmek için e-postama gelen kodu kabul eder mi? Farklı yöntemi falan var mı? Başına gelip çözebilen varsa lütfen yazsın ya.

Şifre yenilemeyi sürekli yapmayın spam olarak algılıyor. Günde 2 kez deneyin sabah akşam gibi. Konuyu bastan sona okuyun lütfen 🙏 Ve e-posta üzerinden gelen linki sadece 1 kez açın.
 
Şifre yenilemeyi sürekli yapmayın spam olarak algılıyor. Günde 2 kez deneyin sabah akşam gibi. Konuyu bastan sona okuyun lütfen 🙏 Ve e-posta üzerinden gelen linki sadece 1 kez açın.
Teşekkürler hocam sizden mi oldu benden mi oldu bilemedim ama hiç bağlantıyı açmadığım ve Facebook giriş yapmadığım tarayıcı vardı Chrome normalde ben Edge kullanırdım ve Chrome üzerinden gelen şifre değiştirme linkini açınca şifremi değiştirebildim. 1 Haftadır uğraşıyordum.
 
Teşekkürler hocam sizden mi oldu benden mi oldu bilemedim ama hiç bağlantıyı açmadığım ve Facebook giriş yapmadığım tarayıcı vardı Chrome normalde ben Edge kullanırdım ve Chrome üzerinden gelen şifre değiştirme linkini açınca şifremi değiştirebildim. 1 haftadır uğraşıyordum.

Problemin çözüldüğüne sevindim. :)
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı