Çözüm Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silmek

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ziya Erkara

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Bucak | Burdur | Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Facebook hesabınızı dondurmakla kalmak istemeyenlerden biri iseniz. Bu linkten yararlanarak Facebook hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Pişman olmamak için iyice düşünün ve öyle silin. Çünkü bir daha giriş yapma hakkına sahip değilsiniz. Hesabınız kalıcı olarak gidiyor.. Sonra 'Vah ben ne yaptım?!' demeyin. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Direk silinmiyor ben tıkladım. Sana soruyor silmek istediğinden emin misin diye. 14 gün girmeyince doğrudan siliniyor mu ? Ne alaka yav :D Ben geçen sene köyde 1 ay falan girmedim silinmedi :D Öyle olsaydı Facebook'un kullanıcı sayısı yarıya inerdi :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Direk silinmiyor ben tıkladım. Sana soruyor silmek istediğinden emin misin diye. 14 gün girmeyince doğrudan siliniyor mu ? Ne alaka yav :D Ben geçen sene köyde 1 ay falan girmedim silinmedi :D Öyle olsaydı Facebook'un kullanıcı sayısı yarıya inerdi :D

Yanlış anladın :D Hesabı kalıcı olarak sil dediğin zaman tekrar giriş yapabilmen için sana 14 gün giriş şansı veriyor.

Facebook Hesabını Silmek

Teşekkürler Ziya Bey. Ne zamandır bunu arıyordum bende. Hesabım allak bullak olmuştu ve düzensiz bir görünüme sahipti. Kurtulacağım 14 gün sonra :)

Eski hesabımın şifresini falan unuttum. Onu nasıl silerim. Şikayet ediyorum hala aynı senelerdir.

Hotmail hesabını falan bulman gerekiyor ya da daha ciddi bir şikayet ile Facebook'a mail at hesabı silerler. Ben cep telefonuma kod gelmiyordu başka bir hesap açmıştım. Cep telefonuma kod gelmiyor diye mail attım o hesap üzerinden gönderdiler kodu. Ama "diğer hesabı veya şuan ki kullandığım hesabı ya biz sileriz ya da sen sil yoksa 2 hesap da silinir." demişlerdi. Yani sen mail attığında büyük ihtimalle o hesabı sildirebilirsin. Mail at cevabı 24 saat içinde hotmail hesabına gelir.

Teşekkürler Ziya Bey. Ne zamandır bunu arıyordum bende. Hesabım allak bullak olmuştu ve düzensiz bir görünüme sahipti. Kurtulacağım 14 gün sonra :)

Rica ederim. Bu arada 'Bey' demene hiç gerek yok. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı