Facebook'a benden başkası girmiş mi?

ayrıfatih

Hectopat
Merhaba öncelikle bu konuyu bu bölüme açmış olmakla hata yapmış olabilirim lütfen ceza vermeyin. Sorum güvenlik ile ilgili olduğu için bu bölüme açtım.
Gelelim soruma, benim Facebook adresimi 2-3 kişi kullanıyor ve ben bu arkadaşların neler yaptığını bilmek istiyorum. Birinden duydum da detaylı inceleme yapılabiliyormuş. Mesela arama motorunda kimleri aradın hangi sayfalara girdin hangi şehirden girdin ve daha fazlası görülebiliyormuş. Bunu soracaktım nereden bakılıyor bilen birileri varsa yardımcı olsun lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi şehirden girdin kısmı çokta tutarlı değil bildiğim kadarıyla ama şuradan bakabiliyorsun;

v2VYzKh.jpg

Yapılan işlemler kısmına da Activity Log adı verilen butondan yani kapak resminde bulunan butondan ulaşıyorsun;

facebook_activity_log_large_verge_medium_landscape.png

Ayrıca eğer bilgilerine çok değer verip, tam güvenli olmalarını istiyorsan Facebook'a her farklı cihazdan girmeye çalıştığında telefonuna doğrulama kodu gönderen bir sistem vardı. Iptal edebilmek için baya sorun çıkarıyorlar yalnız haberin olsun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı