Facebook'a habersiz giriş yapılmış

1birvatandaş1

Femtopat
Katılım
11 Ağustos 2023
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Bu olayı bugün fark ediyorum. 14 Ağustos'ta Facebook açtım. 101 okey Plus oynim diye. 22.30 civarlarında fakat 14 Ağustos tarihinde saat öğlen 13.30 gibi bir giriş olmuş Facebook'a sizce nedendir? Aynı cihaz konumda aynı. (markalar aynı yani, şehirde aynı)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yok hocam arada oluyor öyle.

Ayrıca o hesaptan çıkış yap diyince yüksek ihtimal kendi cihazındanda yapacaktır.

Okeye girisi facebook üzerinden yapmışsın muhtemelen onundur.
 
Yeni hesap gelmez. Bir kere giriş yapıldı artık.
Ondandır yine de emin olamıyorsan instagramda veri talep edip ip aderslerine bakabilirsin.

Sana önerim şu tüm cihazlardan çıkış yapıp iki adımlı doğrulamayı aç şifreni bilseler dahi giremezler.
 
Yukarıda yazdığın saatlere dikkat edince şimdi çözdüm hocam emin olmak istiyorsan dediklerimi uygulayabilirsin instagram giriş saatleri ile türkiye yerel saati farklı hocam giriş çıkış saatleri %100 eminim senden başkası girmedi hesaba eğer kendi gözünle görüp inanmak istiyorsan hocam instagrama pc den giriş yap daha sonra meta verilerine gir oradan veri talep et veri talep ettikten sonra mailine gelen yerden dosyayi indir giriş aktivitelerine bak orada pc den girdiğin saat aynı yukarıda yazmış olduğun saat gibi aralarında fark olduğunu göreceksin bende yaşamıştım.

sonuç olarak %100 hesabına senden başkası girmedi.

4-5 defa giriş çıkış yapıp dene bak her giriş çıkış yaptığında düşecek sisteme fakat saatleri farklı olarak ufak bir matematik hesabıyla instagrama kaçta girdiğini not et sonra sisteme düşen saate bak sistemde kaç saat farklı gösteriyor diye görüp sayarak bulabilirsin.
 
Yukarıda yazdığın saatlere dikkat edince şimdi çözdüm hocam emin olmak istiyorsan dediklerimi uygulayabilirsin Instagram giriş saatleri ile Türkiye yerel saati farklı hocam giriş çıkış saatleri %100 eminim senden başkası girmedi hesaba eğer kendi gözünle görüp inanmak istiyorsan hocam Instagram'a PC'den giriş yap daha sonra meta verilerine gir oradan veri talep et veri talep ettikten sonra mailine gelen yerden dosyayi indir giriş aktivitelerine bak orada PC'den girdiğin saat aynı yukarıda yazmış olduğun saat gibi aralarında fark olduğunu göreceksin bende yaşamıştım.

Sonuç olarak %100 hesabına senden başkası girmedi.

Teşekkürler.+
 

Geri
Yukarı