Merhaba bazı arkadaşlarımda boyle 100 binlik görevler falan var, benim Faceit hesabım 2016'da açıldı ve ben bu görevi almak istiyorum. Eğer Premium alırsam görev otomatik olarak gelir mi ya da Premium aldıktan sonra mail atarsam verirler mi görevi?
ben sana hesabimi atıyım senle iletişimimiz olsun abi eğer ben böyle 100k 200k hesab çıkartırsam yazıyım sana birlikte sabah akşam kasalımBenim de 4.800 saatim var. Main hesapla fazla takılmıyorum. Şu aralar hesap çıkartmaya çalışıyorum. 1 aydır uğraşıyorum, en fazla 75K geldi. Hedef 200K, 150 win![]()
hocam hortlatmak gibi olucak da ben de sağlam bi görev çıkarmaya çalışıyorum. 40 hesap açtım değerli bir görev vermedi. Acaba siz ne kadar süredir uğraşıyonuz ve değerli bi görev elde edebildiniz mi? Ortalama kaçıncı açtığınız hesapta bu 75k görevi geldi ya da daha iyi bi görev çıkarabildiniz mi?Benim de 4.800 saatim var. Main hesapla fazla takılmıyorum. Şu aralar hesap çıkartmaya çalışıyorum. 1 aydır uğraşıyorum, en fazla 75K geldi. Hedef 200K, 150 win![]()
Boost sitesine gerek yok dostum. CS:GO açık olsun yeter. Önemli olan 24 saati doldurmak. Yüksek bazlı görevler hemen gelmez. Sabretmen lazım yani. Ama emin ol böyle çok çıkartan kişiler oluyor. Ben 75K çıkarttım![]()
Reis görevi görmek için 3 maç atmak gerekiyor birde galbaBoost sitesine gerek yok dostum. CS:GO açık olsun yeter. Önemli olan 24 saati doldurmak. Yüksek bazlı görevler hemen gelmez. Sabretmen lazım yani. Ama emin ol böyle çok çıkartan kişiler oluyor. Ben 75K çıkarttım![]()
iyi günler acaba çıkartabildinizmi görev son yıllardaki hesaplara iyi görevler gelmiyormuş diye duydumBenim de 4.800 saatim var. Main hesapla fazla takılmıyorum. Şu aralar hesap çıkartmaya çalışıyorum. 1 aydır uğraşıyorum, en fazla 75K geldi. Hedef 200K, 150 win![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.