Faceit 100.000'lık görev

İşletim sistemi
Windows 10

ardayedek

Centipat
Merhaba bazı arkadaşlarımda boyle 100 binlik görevler falan var, benim Faceit hesabım 2016'da açıldı ve ben bu görevi almak istiyorum. Eğer Premium alırsam görev otomatik olarak gelir mi ya da Premium aldıktan sonra mail atarsam verirler mi görevi?

Aynen :D az çok profesyonel oyuncu sayılırım CS:GO'da 4 yıldır oynuyorum mm wingman global 6500 saatim var PC alıyorum bu hafta fazlasıyla Faceit kasıcam main hesabımda o görev olsaydı keşke.

Benim de 4.800 saatim var. Main hesapla fazla takılmıyorum. Şu aralar hesap çıkartmaya çalışıyorum. 1 aydır uğraşıyorum, en fazla 75K geldi. Hedef 200K, 150 win 🙂
hocam hortlatmak gibi olucak da ben de sağlam bi görev çıkarmaya çalışıyorum. 40 hesap açtım değerli bir görev vermedi. Acaba siz ne kadar süredir uğraşıyonuz ve değerli bi görev elde edebildiniz mi? Ortalama kaçıncı açtığınız hesapta bu 75k görevi geldi ya da daha iyi bi görev çıkarabildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı