Faceit 100.000'lık görev

İşletim sistemi
Windows 10

ardayedek

Centipat
Merhaba bazı arkadaşlarımda boyle 100 binlik görevler falan var, benim Faceit hesabım 2016'da açıldı ve ben bu görevi almak istiyorum. Eğer Premium alırsam görev otomatik olarak gelir mi ya da Premium aldıktan sonra mail atarsam verirler mi görevi?

Maalesef mümkün değil. Her hesaba karışık olarak görevler gelir. Gelen görevler sabit kalır. Üst düzey görevli hesap istiyorsanız, sürekli CS:GO hesabı açın. 24 saati doldurduktan sonra Faceit'e bağlayın. Bağladıktan sonra görevler gözükür. Gelen görev sizi tatmin etmez ise sürekli hesap açmaya devam edin. Bu biraz zor ama, şans işi.

Maalesef mümkün değil. Her hesaba karışık olarak görevler gelir. Gelen görevler sabit kalır. Üst düzey görevli hesap istiyorsanız, sürekli CS:GO hesabı açın. 24 saati doldurduktan sonra Faceit'e bağlayın. Bağladıktan sonra görevler gözükür. Gelen görev sizi tatmin etmez ise sürekli hesap açmaya devam edin. Bu biraz zor ama, şans işi.
saol bunu deniyecegim fakat saat boost sitesi lazim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı