Faceit 60 Win almak kolay mı?

XXA1000GELDİXX

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde ben arkadaşımla beraber matchmaking oynuyordum. Ama Faceit geçmeye karar verdik. Görev olarak 10W'in 500 puan ve 60W'in 20000 puan verdi. MM rankım yüksek değil Silver ranktayım, sizce 1 ayda 60 maç kazanabilir miyim? Veya günde kaç maç kazanmam gerekir? Eğer çok zor olmayacaksa Premium almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar normalde ben arkadaşımla beraber matchmaking oynuyordum. Ama Faceit geçmeye karar verdik. Görev olarak 10W'in 500 puan ve 60W'in 20000 puan verdi. MM rankım yüksek değil Silver ranktayım, sizce 1 ayda 60 maç kazanabilir miyim? Veya günde kaç maç kazanmam gerekir? Eğer çok zor olmayacaksa Premium almayı düşünüyorum.
Silver rank'ta faceit'e başlarsan çok büyük bi yanlış yapmış olursun dostum. Örneğin benim mm rank'ım Global ama halen 2 levelin üzerine çıkamadım faceit premium'da.

Silver rank'ta faceit'e başlarsan çok büyük bi yanlış yapmış olursun dostum. Örneğin benim mm rank'ım Global ama halen 2 levelin üzerine çıkamadım faceit premium'da.
4 maç attım 1 kere kazandım. Sürekli rus geliyor takıma dediğiniz gibi takımı biraz taşıyabilecek seviyeye geldikten sonra Faceit geçeyim en iyisi. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı