Şimdi hallettim. UEFI/CSM yi sadece UEFI olarak değiştirdim oldu oh çok şükür. Çok teşekkür ederim size. Hakkınızı helal edin.Maalesef herhangi bir bilgi bulamadım, laptop BIOS'ları değişik oluyor. Deneme yanılma yöntemi ile biraz daha kurcalamanızı öneririm.
Arama kısmına "msinfo" yazıp çıkan uygulamaya girdiğinizde "güvenli önyükleme" bölümünün karşısında "açık" yazıyor mu?
Bu durumda açtığınızı düşünseniz de Secure Boot açılmamış. Anakartınız nedir?Hayır, kapalı yazıyor.
Bu durumda açtığınızı düşünseniz de Secure Boot açılmamış. Anakartınız nedir?
Laptop kullanıyorsunuz sanırım, markanızın sitesinden güncel BIOS sürümü kurup BIOS ekranındaki Secure Boot kısmından görsel ekleme şansınız var mı?
Laptop kullanıyorsunuz sanırım, markanızın sitesinden güncel BIOS sürümü kurup BIOS ekranındaki Secure Boot kısmından görsel ekleme şansınız var mı?
Asla başaramıyorum ben bunu. Laptopum eski kaldı sanırım biraz 2019 da güncellenmiş en son MSI marka laptop. BIOS'u bile güncelleyemiyorum eski tip tüm yazılar intenettede bulamadim.
Güncel BIOS sürümünüde buldum kurdum hala güvenli ön yükleme kapalı diyor her şeyi yaptım yardımcı olun lütfen.
Onu da denedim yine de olmadı.Secure Boot modunu Custom yapıp F10 ile kaydedin.
Yukarıdaki System mode kısmı değişebiliyor mu?Onu da denedim yine de olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.