Çözüldü Faceit AC Secure Boot hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

seysey11

Attopat
Daha fazla  
İnternetten araştırdım, secure boot’u enable yaptım, her şeyi denedim, olmuyor. PC’yi sıfırladım, yok, bu da işe yaramadı. Asla çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

17560306309197310785400248020159.jpg

Laptop kullanıyorsunuz sanırım, markanızın sitesinden güncel BIOS sürümü kurup BIOS ekranındaki Secure Boot kısmından görsel ekleme şansınız var mı?

Asla başaramıyorum ben bunu. Laptopum eski kaldı sanırım biraz 2019 da güncellenmiş en son MSI marka laptop. BIOS'u bile güncelleyemiyorum eski tip tüm yazılar intenettede bulamadim.

Laptop kullanıyorsunuz sanırım, markanızın sitesinden güncel BIOS sürümü kurup BIOS ekranındaki Secure Boot kısmından görsel ekleme şansınız var mı?

Güncel BIOS sürümünüde buldum kurdum hala güvenli ön yükleme kapalı diyor her şeyi yaptım yardımcı olun lütfen.

Dosya Ekleri

• IMG_20250824_173104.jpg
    IMG_20250824_173104.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Asla başaramıyorum ben bunu. Laptopum eski kaldı sanırım biraz 2019 da güncellenmiş en son MSI marka laptop. BIOS'u bile güncelleyemiyorum eski tip tüm yazılar intenettede bulamadim.

Güncel BIOS sürümünüde buldum kurdum hala güvenli ön yükleme kapalı diyor her şeyi yaptım yardımcı olun lütfen.

Secure Boot modunu Custom yapıp F10 ile kaydedin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı