FACEIT anticheat hatası

yusufs1

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba değerli dostlarım. Format sonrası bilgisayarımı Windows 10'a dönüştürdüm (eskiden 11'di ) sonrasında FACEIT'i indirip açtığımda 'TPM is not ready Update BIOS' ve 'IOMMU enabled' hatası alıyorum. BIOS'umu yeni günceledim baktığımda son sürüm gözüküyor. anakartım Colorful Battle AX A520M-K. Sizden ricam yardımcı olmanız çünkü bunu halletmem gerekiyor. Şimdiden teşekkürler iyi Sosyaller.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2025-10-25 215309.png
    Ek Açıklama 2025-10-25 215309.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 10
  • Ek Açıklama 2025-10-25 215324.png
    Ek Açıklama 2025-10-25 215324.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba değerli dostlarım. Format sonrası bilgisayarımı Windows 10'a dönüştürdüm (eskiden 11'di ) sonrasında FACEIT'i indirip açtığımda 'TPM is not ready Update BIOS' ve 'IOMMU enabled' hatası alıyorum. BIOS'umu yeni günceledim baktığımda son sürüm gözüküyor. Anakartım Colorful Battle AX A520M-K. Sizden ricam yardımcı olmanız çünkü bunu halletmem gerekiyor. Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller.

Güncellediğiniz belli hocam. BIOS'tan TPM 2.0 kapalı onu açın ayrıca orada IOMMU diye adlandırılan ayarda kapalı onu da enable ya da Auto'ya almanız gerekiyor. 2 side BIOS'tan açılıyor.

Güncellediğiniz belli hocam. BIOS'tan TPM 2.0 kapalı onu açın ayrıca orada IOMMU diye adlandırılan ayarda kapalı onu da enable ya da Auto'ya almanız gerekiyor. 2 side BIOS'tan açılıyor.
Hocam dediklerinizi defalarca kez yaptım. İOMMU açık olmasına rağmen hala kapalı hatası veriyor.

Bana da benzer bir hata cikiyor tamam deyince AC açılıyor.

Windows'u güncellemeden önce bende de öyleydi lakin artık girmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı