FACEIT kullanımı

xNephelion

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
FACEIT uygulamasını bilgisayara indirdikten sonra genellikle YouTube videolarında izlediğim kadarıyla anti cheat uygulaması sol aşağı köşede geliyor iken bende anti cheat yeri yok gözükmüyor ne yapabilirim? Ek olarak bir de FACEIT uygulaması ile CS:GO maçına girerken CS:GO'daki rankımız etkileniyor mu yoksa sadece hilesiz bir oyun için mi kullanılıyor FACEIT?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacınıza bağlı. Ciddi oynayacaksanız ESEA oynayın diğer türlü Faceit. Normal rekabetçiye bulaşmayın.
Teşekkür ederim büyük ihtimalle Faceit oynarım gibi duruyor o zaman ben normal rekabetçi oynuyordum ama bir de az önce böyle bir uyarı aldım bu ne oluyor ? Hile uyarısı v.s mi

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 100
Dostum beraber oynadığın arkadaşlarından biri hile kullandığı için yasaklanmış ve sen de cezalandırılmışsın bundan dolayı. Hileli arkadaşınla oynadığın maçı kazandıysan kazandığın elo elondan düşmüştür yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı