FACEIT mi? MM mi?

william_wallace

Hectopat
Katılım
13 Kasım 2020
Mesajlar
439
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CS oynamak için zamanında arkadaş aramadan bir kişi ile tanıştım. Onunla iyi sohbetimiz oldu. Neredeyse 1-2 aydır konuşuyoruz. Son zamanlarda aklımıza CS:GO için takım kurmak gibi bir şey geldi. (işte MM, FACEIT tam 5 kişi pre gireriz diye) Sonradan arkadaşım ''FACEIT ne ?'' falan dedi. Ben de anlattım, işte 128 tick serverlar, turnuvalar, daha iyi anti hile sistemi, try hard dönen maçlar, eğer kendini CS:GO alanında kanıtlamak istiyorsan biçilmiş kaftandır dedim. Sonra şans eseri tam 5 kişi olduğumuz bir takım kurduk. İşte 3-4 maç attık. Sonra bizim takımdakiler ya oynayamadığından ya da sıkıldığından FACEIT'i bırakıyorum tarzında söylendiler. Benim arkadaşım da onlar bırakınca dedi ki ben de bırakıyorum. (Bu olay benim başıma 2 defa geldi, her FACEIT takımı bulduğumda 1-2 defa yenilince hemen pes edip bıraktılar) Neyse ben de dedim daha ne kadar oynadık, 3-4 maçta FACEIT 10 level olmayı düşünüyorsan yanılıyorsun dedim. Onun savunması ise CS:GO'nun kendi maç bulma sistemi FACEIT'ten daha iyidir demek oldu. Ben de ona bu dediklerimi anlatamayınca buraya başvurdum. Objektif olarak lütfen yorum yapın hangimiz haklı?

Şimdi alta benim düşündüklerimi ve onun düşündüklerini yazacağım.

Ben:
1-) 128 tick serverlar mermi fişek hızında gidiyor.
2-) MM'den daha iyi bir anti hile sistemi.
3-) Eğer kendini CS:GO alanında kanıtlamak istiyorsan FACEIT'de 10 level olup FPL tarzı yerlerden davet almak veya turnuvalarda 1. olmak.
4-) FACEIT'de dönen try hard maçlar. (alt level'larda bazen troll gelebiliyor ancak 1 hafta içerisinde banlanıyor diye biliyorum)
5-) Maç sonu iyi oynarsan kasa, graffiti, skin tarzı şeyler düşüyor.

Arkadaşım:
1-) CS:GO'nun asıl serverları 64 tickse gerçek olan 64 tickdir.
2-) MM de aynı FACEIT de aynı hile, bol ancak FACEIT'te daha fazla.
3-) Kendini MM'de de kanıtlayabilirsin, mesela Berk ''Rip'' Tepe nasıl e-sporcu oldu? Sadece MM oynuyor.
4-) Yüksek ranklarda try hard maçlar dönebiliyor.
5-) FACEIT'te maç sonu xp bile düşürmüyor ne işime yarayacak ?
6-) MM için adam bulmak çok kolay, FACEIT'te Türk oyuncu bulmak çok zor.


Evet, şimdi bunu gören kişiler bu konu hakkında bilgisi varsa objektif olarak yorumlamasını istiyorum çünkü arkadaşıma FACEIT'in MM'den bin kat daha iyi olduğunu kanıtlamak istiyorum
 
Son düzenleyen: Moderatör:
FACEIT tabii ki. Arkadaşınız sizi trollüyor bence çünkü Mm'de kendini kanıtlamak ne alaka? Adamlar seni FACEIT üzerinden buluyor. FACEIT FPL-C'ye bile çıksanız sizi keşfetme şansları yüksek. FACEIT'de 300 maç attım 1 kere hile geldi sadece onda da maçta banlandı. FACEIT'de Türk bulmak için sunucular vs var.
 
128 tick server çok daha iyi kesinlikle.
Eğer hepiniz seçkinseniz Mm'de pek hile gelmiyor. FACEIT hile konusunda biraz daha iyi.
Eğer e-sporcu olma planınız varsa zaten kesinlikle FACEIT.
Ama zaman öldürmeye oynuyorsan mm daha iyi.
 
Arkadaşınızı dinlemeyin dediklerin hepsi yanlış Faceit 9 level'im 4 yıl boyunca 3 kez hile geldi ,gerçek 128 Tick sunucuları var. Belki TryHard'a katılabilirim "Site" girerken smoke ile kapatmadığımız yer kalmaz tüm smoke atılması gereken yerleri biliriz.
 
Arkadaşın trolse komik değilse daha komik :D Bilmeyip saçmalamak insanları komik duruma düşürür bu şekilde. Oynamak istemiyorlarsa sal gitsinler MM'de global olsan ne olacak Faceit'te 5-6 levele zor çıkarlar. MM'de oyun döndüğünü söyleyenlere gülerim sadece.
 
Ah bu insanları anlamıyorum sanki sadece CS:GO'yu berk rip tepe oynuyorda esporcu olmuş. Tabii ki de FACEIT hocam.
Berk mm dışında son senelerde ne yaptı ki? İyi oyuncu sözüm yok fakat FPL C'de bile göremedik. Tecone bile girmişti. Büyütmeyin bence zaten şu an ikisi de Valorant takılıyor. CS:GO'da adını duyurmak artık çok zor maalesef özellikle Türkiye için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı