FACEIT nasıl bir yer?

3 yıl boyunca MM oynayan biriydim. Son 1.5 yıldır FACEIT oynuyorum. MM oynadığım zamanların boşa gittiğini anladım. Arkadaşım hala MM oynuyor rankı Global ve leveli FACEIT' te 3. Yani şunu demek istiyorum. FACEIT çok daha zor ve çok daha kaliteli bir yer. Ben şuanda 8 levelim. İlk 5 levele kadar toksikler gelecek sabırlı ol. 5-10 arası genelde iyi oyuncular var. Premiuma alarak da oynadım almadan da. Premium maçlarında da toksik geldiği oluyor. Benim için tek artısı ban seçme. Sabırlı olursanız belli bir levele geldikten sonra çok hoş bir yer.
 
10 level ve derece yaptıktan sonra FPL-C gibi yerlere davet edilebileceğin ve çeşitli division ve Hub'ların olduğu ve para kazanabileceğin sağlam bir platformdur.
 
Daha kaliteli oyun oynayabileceğin daha kaliteli insanlarla tanışabileceğin ve kendini üst elolara atabileceğin bir platform lem isen muhtemelen 5 level elolarda falan gezersin kötü bir elo değil oyna pişman olmazsın.
 
Kısa özet geçeyim:
Karşıda yeni başlayanlardan varsa hile ya da smurf ihtimalleri var.
Lvl 3 ilk başta azrail ordusuyla cebelleşme gibiyken sadece 1 lvl düşerek franzJ kıvamında oyunlara denk gelebiliyorsun.
128 tick olması güzel bir şey ama arada ping farkı olduğu için seni oyundan daha hızlı bezdirebiliyorlar.
 
Merhaba, CS:GO'da lem rankına kadar çıkmış biri olarak Valorant'a başladım ancak 5 maçının ardından beni Gold 2'ye atması hem sevindirmişti hem üzmüştü. Çünkü CS:GO alışkanlığımdan dolayı Valorant oynanışı bana pek hitap etmemişti. Oyuncuyu HS atmaya zorluyor gibiydi. Bu yüzden Valorant'ı bırakıp CS'ye geri başladım. CS'nin kendi kötü sunucularını bilenler vardır. Bende FACEIT kasmaya karar verdim. Aslında biraz araştırdığımda ESEA gibi şeyler de varmış ama en çok bu popüler olduğu için bunu kullanmak istedim. Daha önce hiç FACEIT girmedim. Nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum. Sadece topluluk sunucularından aldığım bilgiye göre çok fazla Rus oyuncu ve ırkçılık varmış. Takım halinde girmeyi düşünüyorum zaten. Forumdaki tecrübeli arkadaşlar bu konu hakkında daha detaylı bir bilgilendirme yaparsa sevinirim.
Ben bir hafta önce faceit premium aldım.İnanılmaz keyifli maçlar geçirdim.Yorumlarda toxic çok yazmışlarda bence toxic çok yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı