senshi.jpp
Centipat
Bu biraz ek iş dışına çıkıyor.Aynen öyle oluyor hocam. Ben buna ek iş gözüyle bakıyorum.

Bu biraz ek iş dışına çıkıyor.Aynen öyle oluyor hocam. Ben buna ek iş gözüyle bakıyorum.
Hocam ben günde 8 saat çalışıyorum. 10-12 saat olsa zaten yapabilmem mümkün değil.Bu biraz ek iş dışına çıkıyor.![]()
12 saat oynaman lazım ortalama 8 win alabilmen için zaten, 2000+ elo üstünde maçlar daha da uzuyor. Her maç ortalama 1 saat sürüyor, her girdiğin maçı da kazanamayacağına göre ortalama 13-14 maç atman lazım ki %55-%60 Win percentage'ine ulaşasın.Hocam ben günde 8 saat çalışıyorum. 10-12 saat olsa zaten yapabilmem mümkün değil.
208.000 diye hatırlıyorum.Bu arada bıçak yerine kaç puan teklif ettiler?
Onunda çözümü var ben işteyken kardeşim oynayarak elomu düşürecek. Bende csye 4700 saatini vermiş bir global olarak 1 levellerin içinden geçerek bu görevi tamamlıyacağım. Hocam hiç olmadı ya 10 gün kaldı ve benim 100 winim kaldı diyelim. Bi arkadaşıma hesabımı veririm gündüz o maç atar gece ben atarım maç atma sayısını ikiye katlarız. Maç kazanırsak görevi ilerletmiş oluruz, maç kaybedersek elo düşeceği için daha rahat kazanırız. Her türlü biter bu görev. Bu konuyu kaydet 1 kasımda güncelleyeceğim durumu.12 saat oynaman lazım ortalama 8 win alabilmen için zaten, 2000+ elo üstünde maçlar daha da uzuyor. Her maç ortalama 1 saat sürüyor, her girdiğin maçı da kazanamayacağına göre ortalama 13-14 maç atman lazım ki %55-%60 Win percentage'ine ulaşasın.
60.000 puana desert eagle skini var bitane. Fiyatı 750 TL. 3 tane ondak sipariş etsek 2250 TL yapar aşağı yukarı bıçakla aynı fiyat.208.000 diye hatırlıyorum.
Öyle şey olmaz. Siz kendinizi zeki mi zannediyorsunuz? Adminler demez mi bu hesap niye bir iyi oynayıp bir kötü oynuyor diye? Ban yersiniz.Onunda çözümü var ben işteyken kardeşim oynayarak elomu düşürecek. Bende csye 4700 saatini vermiş bir global olarak 1 levellerin içinden geçerek bu görevi tamamlıyacağım. Hocam hiç olmadı ya 10 gün kaldı ve benim 100 winim kaldı diyelim. Bi arkadaşıma hesabımı veririm gündüz o maç atar gece ben atarım maç atma sayısını ikiye katlarız. Maç kazanırsak görevi ilerletmiş oluruz, maç kaybedersek elo düşeceği için daha rahat kazanırız. Her türlü biter bu görev. Bu konuyu kaydet 1 kasımda güncelleyeceğim durumu.
60.000 puana desert eagle skini var bitane. Fiyatı 750 TL. 3 tane ondak sipariş etsek 2250 TL yapar aşağı yukarı bıçakla aynı fiyat.
194.000 puana Bayonet Urban Masked, 75.000 puana da bahsettiğin deagle'ı aldı arkadaşım. Sonra tabi fiyatlara düzenleme geldi. Bıçak zamlandı deagle ucuzladı vs.60.000 puana desert eagle skini var bitane. Fiyatı 750 TL. 3 tane ondak sipariş etsek 2250 TL yapar aşağı yukarı bıçakla aynı fiyat.
O riski goze alicam.Öyle şey olmaz. Siz kendinizi zeki mi zannediyorsunuz? Adminler demez mi bu hesap niye bir iyi oynayıp bir kötü oynuyor diye? Ban yersiniz.
Bıçağı ben mağazada göremedim ya. Eldiven vardı da bıçak göremedim.194.000 puana Bayonet Urban Masked, 75.000 puana da bahsettiğin deagle'ı aldı arkadaşım. Sonra tabi fiyatlara düzenleme geldi. Bıçak zamlandı deagle ucuzladı vs.
Az önce bakma fırsatı buldum mağazada çeşitli bıçaklar görünüyor. Stok olaran ne durumda puanım olmadığı için göremiyorum sadece. Bu arada bahsettiğim bıçak güncel olarak 234.000 puan olmuş.Bıçağı ben mağazada göremedim ya. Eldiven vardı da bıçak göremedim.
Hocam en düşük bıçak ne kadar bakar mısın? Telefonda ki uygulamadan mağazaya giremiyorum.Az önce bakma fırsatı buldum mağazada çeşitli bıçaklar görünüyor. Stok olaran ne durumda puanım olmadığı için göremiyorum sadece. Bu arada bahsettiğim bıçak güncel olarak 234.000 puan olmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.