Faceit yüzünden Overwatch ban yiyebilir miyim?

oguzfnd28

Femtopat
Arkadaşlar merhabalar. Ben hesabımda sadece Faceit oynuyorum. Rekabetçi maça girmiyorum. Bugün Faceit oyunumun ortasında oyundan atıldım ve ekranın üstünde kırmızı genel bekleme süresi yazdı. Bana bir bildirim geldi Overwatch ban yemişim diye. https://www.faceit.com/tr/players/SylvanasN Faceit profilim bu. 400 maçım var ve incelense hile kullanmadığımı anlarlar. Son 1 ayda 3 tane rekabetçi maç oynamışım fakat süresi geçtiği için demolarını indiremiyorum. Hesabım Prime değil. Anlamadığım şey resmi sunucuda oyun oynamadan nasıl ban yediğim. Profilimde kayıtlarda 1 oyun yasaklaması yazıyor ve Steam guardımın bağlı olduğu 2 hesabım daha banlanmış. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhabalar. Ben hesabımda sadece Faceit oynuyorum. Rekabetçi maça girmiyorum. Bugün Faceit oyunumun ortasında oyundan atıldım ve ekranın üstünde kırmızı genel bekleme süresi yazdı. Bana bir bildirim geldi Overwatch ban yemişim diye. https://www.faceit.com/tr/players/SylvanasN Faceit profilim bu. 400 maçım var ve incelense hile kullanmadığımı anlarlar. Son 1 ayda 3 tane rekabetçi maç oynamışım fakat süresi geçtiği için demolarını indiremiyorum. Hesabım Prime değil. Anlamadığım şey resmi sunucuda oyun oynamadan nasıl ban yediğim. Profilimde kayıtlarda 1 oyun yasaklaması yazıyor ve Steam guardımın bağlı olduğu 2 hesabım daha banlanmış. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Faceit gibi platformlardan Overwatch yemezsiniz. Sadece rekabetçi ve yoldaş maçlarında Overwatch yiyebilirsiniz. Yakın zamanda rekabetçi veya yoldaş girdiyseniz ondan yemiş olabilirsiniz.

Allah allah ya ben bunu hiç düşünememiştim dostum teşekkür ederim :) Hesabımda rekabetçi oynamıyorum sadece faceit oynuyorum diyorum. Okuduğunuzu anlamıyor musunuz bilmiyorum ki :D

Kanka duyduğuma göre Gabe N. Corona yüzünden dışarı çıkamayınca evde canı sıkılıyormuş. Bu yüzden de önüne geleni banlıyormuş. Şaka bir yana OW ban yemişsiniz suçsuzsanız açılır. Tabii 'Suçsuzsanız'.

Faceit hesabımı paylaştım demoları herkese açık indirip inceleyebilirsiniz oyunlarımı sorun o değil. Normalde ow yiyen hesaplarda oyun içindeki kırmızı yazıya gelince Overwatch tarafından suçlu bulundu-oldukça hatalı yazar. Bende öyle bir şey yazmıyor. En son 18 temmuzda rekabetçi oynamışım fakat süresi geçtiği için demosunu indiremiyorum.

Hocam hileyi açıp banı yemişsiniz. Kimse suçsuz yere ban yemez ders olsun size.
Öncelikle. Eğer Oyunun Bir Autoban sistemi var ise Sebepsiz yiyebilir (Kastım: Mesela Oyuncu Hack Açtı, Speedhack. Oyun Eğer Oyuncunun Hızında Ani bir artış görürse autoban sistemi devreye girip oyuncuyu banlar) Ancak Bazı Lag,Ping durumlarında Oyuncu birkaç saniye hareket etmez ancak İnternet düzeldiğinde Işınlanmış gibi bir hızla hareket eder. Eğer bu autoban sistemini tetiklerse ban yiyebilir. Ben başka oyunlarda bunu çok yaşadım.

Öncelikle. Eğer Oyunun Bir Autoban sistemi var ise Sebepsiz yiyebilir (Kastım: Mesela Oyuncu Hack Açtı, Speedhack. Oyun Eğer Oyuncunun Hızında Ani bir artış görürse autoban sistemi devreye girip oyuncuyu banlar) Ancak Bazı Lag,Ping durumlarında Oyuncu birkaç saniye hareket etmez ancak İnternet düzeldiğinde Işınlanmış gibi bir hızla hareket eder. Eğer bu autoban sistemini tetiklerse ban yiyebilir. Ben başka oyunlarda bunu çok yaşadım.
Bilmeden konuşmayın. Overwatch ban ile o sistemin alakası yok. OW ban ne demek araştırıp gelin.

Bilmeden konuşmayın. Overwatch ban ile o sistemin alakası yok. OW ban ne demek araştırıp gelin.
Peki, Ya Bir Sistem hatası ise, Ban Mesajını Yanlış Gösteriyorsa. Ben Rekabetçi Ban Yediğimde ban mesajı ilk 4-5 Saniye Yeşil, Yani Geçici Bekleme Süresi Olarak Görünüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı