FACEIT'e CS:GO dereceli yerine geçilmeli midir?

SensOuma

Hectopat
CS:GO Prime alalı 1 hafta oldu rekabetçi maçları tamamladım 9/10 yapmama ve her maç MVP olmama rağmen Silver 1'e attı. Çok saçma bir rank sistemi var. FACEIT'e geçmeyi düşünüyorum sizce geçilmeli mi?

Oyunu severek oynuyorsan geç. Ben hileler yüzünden o kadar soğudum ki iki senedir girmiyorum. Faceit hile bakımından daha iyi diye biliyorum.

CS:GO Prime alalı 1 hafta oldu rekabetçi maçları tamamladım 9/10 yapmama ve her maç MVP olmama rağmen Silver 1'e attı. Çok saçma bir rank sistemi var. FACEIT'e geçmeyi düşünüyorum sizce geçilmeli mi?
Hocam benim arkadaşlarımı Nova ve üstüne attı, bende ilk rank olarak Silver 3 aldım. Bence Faceit'de zorlanabilirsiniz.

Hocam face itin rank sistemi daha kötü ve CS de yeni verilen rank her zaman doğru oluyor yıllardır oynuyorum yoldaşda eski rankım süpremdi lem e attı silindikten sonra girdiğimde yani 30-40 vurmadıysanız normaldir Silver'da başlamanız ve face itte gir yeni hesapla karşına 6seviye geliyor daha kötü oranın rank sistemi ve zattten yeni başladıysanız orada oynayamazsınız çok iyi oyuncular var global olarak bende zorlanıyorum global = 5 seviye.

Face it hakkında direkt olarak tecrübelerime dayanaraktan söylemeliyim ki, daha ciddiye alaraktan oynamanız gereken bir yer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı