Fal cidden hep doğru cikiyor mu?

Ayla9080

Hectopat
Bu kadar insan gidip baktiriyor. Hatta bazilari hayatini ona gore yonlendiriyor. Sirf bundan dolayi isini birakanlar var. Bu isten anlayanlar ya da baktiranlara soruyorum sadece. Cidden hep cikiyor mu?

Ben de inanmamama rağmen faldan anlayan bir teyze vardı, ona baktırıyordum ve nasıl oluyorsa doğru çıkıyordu, anlam veremedim tahmin etmiştir falan dedim.

Ben de inanmamama rağmen faldan anlayan bir teyze vardı, ona baktırıyordum ve nasıl oluyorsa doğru çıkıyordu, anlam veremedim tahmin etmiştir falan dedim.

Gelecek öngorusu de mi cikiyordu? Gecmiş hadi neyse de, gelecek tahmini başka bir boyut.

Şahsi fikrim tamamen uydurma.

Denedin mi?

Falcılık, psikolojik yorumculuktur. Sana sorular sorup isteyeceğin cevapları duymanı sağlar. Fala inanmak, kendini kandırmaktan öteye gidemez.

Bazilari geleceği öngörüyormuş da ondan insanlarin dusuncesini merak ettim.

Gelecek öngorusu de mi cikiyordu? Gecmiş hadi neyse de, gelecek tahmini başka bir boyut.

Denedin mi?

Denemedim geleceğimi çok merak etmiyorum ama çoğu bir şekil manipüle yeteneği gibi bir şey kullanıp seni inandırmaya çalıştığını düşüniyorum tabii şahsi fikrim.

Falcı sana öyle şeyler sorar ve söyler ki, sen yaşanan olayları ne yapar ne eder falcının dediğine bağlar, "Harbiden de çıktı." dersin. Falcının işi bu.

Geleceği öngörme tamamen uydurma yani. Karşısındakini inceler, duygu durumlarını yorumlar ve sorularıyla fikrini, dikkatini başka yere çekerken ağzını yoklar. Borsa uzmanlarının anlık durumları tahmin edip olacakları kestirmesi gibi, ama borsaya kehanet demiyoruz, değil mi? Bir şeyin olacağı az çok belliyse bunu belirtmek çok da üst düzey bir şey değil. 1-2 şeyi tutturdu mu diğer her şey de tutacakmış gibi hissedersin.

Ağzı iş yapan falcılık da çok rahat yapar. Çoğunlukla palavra sıkıyorlar ve insanları fenotiplere sıkıştırmaya çalışıyorlar zaten; faldır, astrolojidir, bu tarz şeylerle vaktinizi harcamayın.

Fal, burclar gibi saçmalıktan ibarettir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı