Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu fiyat daha Amerika için ön kayıt parası. Allah bilir bizim ülkedeki vergilerle kaç olur. Bu fiyatı değecek kadar iyi bir oyun çıkabilir mi acaba? Zaten Steam’e sonradan ekleneceği duyuruldu.
Fallout serisine hayranı biriyim ama Steam'de olmadığı için satın almayı zaten düşünmüyorum. Bethesda kendi sistemi üzerinden satmaya direterek yanlış bir iş yapıyor. Oyun için ümidim var yine de ederi 200 Lira civarında olmalı.
60 Dolar olması normal denebilir ama doğrudan kur çevrilmesi durumunda bizim için fazla. Ülkeye göre fiyat belirlenmemesi durumunda alınabilir yanı yok.
Tek seferlik parayı verip, sonradan fazladan para vermeyeceksek uygun bir miktar. Ama yok, DLC ve mikro ödemeli durumlar olursa , 60 dolar fazla bir ücret.
Kuruşuna dahi üzülmediğim, hatta neden bu kadar az para dediğim iki oyun var, Witcher ve WoW.
Oyunun fiyatı ucuz olsa bile 5-6 ay uzak durulması gerekiyor. Bethesda'nın kullandığı oyun motoru Tek oyunculu oyunda bile çok sorun çıkarıyor. Çok oyunculu oyunda bug, teknik hatalar vb. kafayı yersiniz.
Bethesda oyunlarına hata düzeltme güncellemeleri bile topluluk yapıyor. Adamlar topluluk yaptığı güzel güncellemeleri bile oyuna eklemeyecek kadar tembel ve dar kafalılar. Eskiden kalma bir oyun yapma mekanikleri var. Bunu sürekli tekrarlıyorlar.