Fallout New Vegas oyununda amaç nedir?

370728

Hectopat
Arkadaşlar oyuna başladım. Başladığımız kasabada ne yapacağız? En son barda bir kadınla konuşmuştum. Ondan sonra petrol istasyonunda bir adamla karşılaştım. Oyunda amaç tüm dünyayı gezip görevleri yapmak falan mı? Anlamadım hala.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o oyunda ana görevler ile yan görevler arasında çok ince bir çizgi var neredeyse hissedilmeyecek derecede. Oyunda izlemeniz gereken belli bir ana görev çizgisi var ancak bu çizgide ilerlerken yapabileceğiniz yüzlerce yan görev de mevcut. Amaç ise bunları olabildiğince tamamlayıp karakterinizi geliştirmek.

Hocam ncr Legion gibi birkaç grup var bunlardan istediginizi gruplardan birini secip ana görevlerini yapabilirsiniz. DLC'lerle de birkaç görev cikiyor. Oyunu alacaksaniz indirimdeyken Ultimate Edition alin bütün DLC'ler var.

Türk oyuncular RPG türüne geçince şaşırıyor biraz. Ben de ilk Skyrim oynadığımda kafam iyice karışmıştı.

RPG oyunu olarak sadece Witcher 3 oynadım, onda hangi görevi yapacağım belliydi. NW geçince anlamadım. Ben en iyisi haritada geziyim, illa önüme görev falan çıkar.

RPG oyunu olarak sadece Witcher 3 oynadım, onda hangi görevi yapacağım belliydi. NW geçince anlamadım. Ben en iyisi haritada geziyim, illa önüme görev falan çıkar.
Witcher 3, RPG açısından iyi bir oyun değil.

New Vegas'ta olay ana görevleri bitirip, oyunu rafa koymak değil. Amacın o dünyayı tanımak olsun.
New Vegas, Skyrim gibi oyunları yıllarca oynayıp, hala daha bitiremeyen insanlar var :D

RPG oyunu olarak sadece Witcher 3 oynadım, onda hangi görevi yapacağım belliydi. Nw geçince anlamadım. Ben en iyisi haritada geziyim, illa önüme görev falan çıkar.

İlk basta goodspringse gitmen gerekiyor sunny smiles konusup geko falan öldürceksin ondan sonra bara gidip sahibiyle konuscan. Powdergangers grubu var onlarla savasman gerekecek. Sonradan oyun kendiliginden acilicak bir sürü görev gelecek.

Oyunda bir amaç yok aslında, tamamen senin oynanış tarzına göre gelişen bir oyun. Witcher 3 gibi full ana görevden gidilemeyecek oyunlardan, öyle yaparsan sarmaz.
Witcher 3, RPG açısından iyi bir oyun değil.
Nereden baktığına göre değişir, mesela sanırım ben Fallout New Vegas gibi ağır RPG oyunlarını sevmiyorum. Ama yüksek ihtimalle Witcher 3 hayatımda oynadığım en iyi RPG oyunu olarak kalacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı