Oyun Fallout New Vegas Ultimate Türkçe yama Epic Games

Eksik galiba tam emin değilim.

Daha başlamadım şu an bir oyun oynuyorum ondan sonra başlayacağım ama bütün DLC'leri ayrı ayrı olarak yaması varmış herhalde ki yine başka bir konuda gördüm bütün DLC'lerin linkini ayrı ayrı atmış, bir sorun olursa konu açar veya tekrar size yazarım sağ olun.

Türkçe yamayı nereye kuruyoruz? Bulamadım da.

Hocam yazıyor zaten yamada, hatta geçenlerde YouTube'da bir video görmüştüm ona bakabilirsiniz. Bu arada en son babam oynadığında veya Pintipanda'nın videolarından görüyorum bazı yerler İngilizce kalmış falan ama şu anda Türkçe yamayla oynuyorum ve 30. saatteyim oyunda. Oyundaki her yer Türkçe. Çok çok gereksiz bir detay türkçelendirilmemiş. O da bu DLC'ler oyuna başladığımız evden çıktıktan sonra yüklendi diye bildirim geliyor. Orada gun runners diye bir DLC (tahminimce silah ekliyor ama korkmayın sadece bu evden çıktıktan sonraki bildirim Türkçe değil). Türkçelendirilmemiş. O da yani dediğim gibi sadece bildirim. Oyunun içinde ana hikaye DLC'leri olsun, ana oyun olsun her şey sonuna kadar Türkçe ve süper şekilde çalışıyor.

Fallout mod Manager da launch Fallout deyince Steam açılıyor onu nasıl Epic Games'e ayarlayacaz​

Hocam yanlış hatırlamıyorsam oyunu nereden oynadığımızı seçiyorduk Fallout mod Manager kurunca, silip bir daha yükle orada çıkıyor olması lazım. Ayrıca ben yamayı kurduktan sonra gördüm ama yakın zamanda yani bu yaz içerisinde Fallout New Vegas Türkçe yama kurulum videosu gördüm bu Fallout mod Manager'ı kullanan. Linkini hatırlamıyorum ama kısa bir arama ile bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı