Fallout New Vegas yoldaş seçimi

Yani pek sanmıyorum çok zorlar. Ama yinede şuraya bakabilirsin: Fallout 4 System Requirements - My PC Can Run It?
Can You Run It? yazısına tıklayınca detection.exe indirecek, otomatik olarak sistem bilgilerini siteye aktarıyor ve site açabilir misin, eğer açarsan nasıl değerler alırsın bunu gösteriyor. Bir bakabilirsin içinde kalmaması için.
Kaldırmıyormuş ileride yapacağım upgrade'lerle oynayabilirim ancak saol.
Vanessayı kur, onsuz NV oynananmaz.
Daha önce herhangi bir oyuna herhangi bir mod kurmadım steam üzerinden oynuyorum mod bir sıkıntı çıkarır mı?

Türkçe yama ile uyumlu çalışabiliyor mu modlar? İngilizcem anlamam için yeterli seviyede değil.
Evet modların hiçbiri türkçe yamaya etki etmez, unofficial patch dışında. Onu kuracaksan önce yamayı sil patch'i kur, daha sonra yamayı tekrar kur.

Evet modların hiçbiri türkçe yamaya etki etmez, unofficial patch dışında. Onu kuracaksan önce yamayı sil patch'i kur, daha sonra yamayı tekrar kur.
Modu indirdim dosyaları steam common'da oyun klasörüme attım ancak farklı bir şey mi yapılması gerekiyor sanırım işletemedim güzelbaharlarda görülmesi gerekmez miydi bu karakterin? Nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin lütfen?

Modu indirdim dosyaları steam common'da oyun klasörüme attım ancak farklı bir şey mi yapılması gerekiyor sanırım işletemedim güzelbaharlarda görülmesi gerekmez miydi bu karakterin? Nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin lütfen?
Hiç manual kurmadım modları, güzelbaharlardaki barda takılıyor bu arada orada bulabilirsin. O yüzden attığın dosyaları silip bu videodan nasıl mod kuracağını öğrenebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç manual kurmadım modları, güzelbaharlardaki barda takılıyor bu arada orada bulabilirsin. O yüzden attığın dosyaları silip bu videodan nasıl mod kuracağını öğrenebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımın için teşekkür ederim otomatik kurmak için o sitenin uygulamasını mı yüklemem gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı