Fan akışı düzenleme

O fark bende de var. Normal aslında. Ama bende CPU fanları 2000 RPM be quiet! yüksek hava akışlı fanlardı. Kasaya giren havada en büyük payı işlemci kapıyordu diyebilirim :D
Fanların ve cpu sogutucunun takılmış hali occt testi bu şekilde, ilk fanı söküp akşam bide o şekilde aynı testi yapacağım, aslında bu halde de pek ısınmıyor uğraşmasam mı boş yere diyorum :D
1646124789530.png

Bence uğraşma.
Sen yaz aylarında bile serinletmeye yeterli bir şekilde halletmişsin zaten fan olayını. İşlemcin halen ısınmaya devam ederse, en azından onun üzerindekileri daha iyileriyle upgrade edersin. Kasan hava alıyor görünüyor çünkü. Önü mesh değil mi kasanın? Yani rahat rahat çekiyor havayı içeriye.

Bence uğraşma.
Sen yaz aylarında bile serinletmeye yeterli bir şekilde halletmişsin zaten fan olayını. İşlemcin halen ısınmaya devam ederse, en azından onun üzerindekileri daha iyileriyle upgrade edersin. Kasan hava alıyor görünüyor çünkü. Önü mesh değil mi kasanın? Yani rahat rahat çekiyor havayı içeriye.
Şimdi denedim fanı söküp hem gpu hem cpu ayrı ayrı test yaptım fanlı ve fansız olarak,
1646127915431.png

1646127937848.png

Gpu
1646127990877.png

1646128030897.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı