Bunlardan bahsediyoruz değil mi? Kasa ön fanlarını buraya takıyorum o zaman.ARGB kontrolcüde aydınlatmanın yanında 4 pin enerji kabloları varsa onlara tak, yoksa deneme bile.
Bunlardan bahsediyoruz değil mi? Kasa ön fanlarını buraya takıyorum o zaman.ARGB kontrolcüde aydınlatmanın yanında 4 pin enerji kabloları varsa onlara tak, yoksa deneme bile.
Hayır bunların hiçbiri enerji kablosu değil, buraya takamazsın.
Ne girişi o zaman bunlar?
3 pin 5V ARGB LED girişleri, enerji kablosu takılmaz onlara.
O zaman bana PWM fan çoklayıcı önerir misin kaliteli F/P?
Aralarında ki fark birinin beşli olması sanırım.![]()
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin SATA Kablo 3 Pin 3 Port Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin SATA Kablo 3 Pin 3 Port arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik
Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo Kasanızdaki tüm fanları otomatik devirli olarak kullanabilmeniz için Akasa'dan Beşli PWM kablosu Kasanız İçin Otomatik Fan Kontrolü! Akasa tek bir PWM çoklayıcı ile kasanızdaki fanların tümünün devir hızını kontrol...www.teknobiyotik.com
İkincisi Molex ile besleniyor, güç konusunda daha stabil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.