Kasam; Lian Li lancool 2 mesh 3xargb (egzoz fanı yok)
Anakartımda 2 tane JRAINBOW girişi bulunuyor, bunlardan birine Phanteks 240mph soğutucunun ARGB kablolarını daisy chain yaparak taktım. Fakat sanırım 2. JRAINBOW girişini kasamın önündeki fanları da bağlayım derken biraz yamulttum. Kasanın önündeki fanları kasanın üstündeki C m tuşlarıyla kontrol edebiliyorum ama anakart ile tam senkron çalışmıyorlar.
www.akakce.com
Bunu ve bir tane de ARGB egzoz fanı almak istiyorum. Yamulttuğum pini düzeltsem bile hepsini nasıl kontrol edeceğim anakartımdan?
@BerkayZ87
Anakartımda 2 tane JRAINBOW girişi bulunuyor, bunlardan birine Phanteks 240mph soğutucunun ARGB kablolarını daisy chain yaparak taktım. Fakat sanırım 2. JRAINBOW girişini kasamın önündeki fanları da bağlayım derken biraz yamulttum. Kasanın önündeki fanları kasanın üstündeki C m tuşlarıyla kontrol edebiliyorum ama anakart ile tam senkron çalışmıyorlar.
Lian Li Lancool II-2X RGB LED Şerit (Lancool II ile Uyumlu) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Lian Li Lancool II-2X RGB LED Şerit (Lancool II ile Uyumlu) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
@BerkayZ87