Fan Çoklayıcı Tercihi

Wake BK JAPAN

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Oncelikle simdi 3-4 sene önce durumum geregi hazir Casper sistem aldim.
Simdi ise teker teker parca degistirip yukselttim. Ekran kartindan RAM'e, monitorden bilgisayar dış kasasina.
Fakat soyle bir sorunum olustu. Yeni aldigim kasada 4 adet isikli fan var fakat benim anakartimda bir adet pin bulunuyor.
Birisi CPU fani icin olan digeri ise 1 fan icin.
Boyle tek fan kullandigim zaman kasanin ici les gibi toz oluyor ve hava girmedigi icin mecbur islemcim isiniyor.

Simdi arastirma yaptim fan coklayici olarak karsima bir suru coklayici cikti fakat hangisi iyi hangisi kotu anlayamadim. Max buna verebilegim fiyat 30 TL ve ileride fan eklemek amaciyla 5 veya 6 port olmasini istiyorum yardim eder misiniz?
(30 TL derken fan coklayicisi icin verebilecegim fiyat)

Screenshot_20191024-232307.jpeg
Screenshot_20191024-232215.jpeg
Screenshot_20191024-232004.jpeg
Screenshot_20191024-231930.jpeg
Screenshot_20191024-231916.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanların kaç pin ve RGB mi ona göre söyleyelim.

SilverStone var 8'li parani biriktir onu al. 4. Sirada ki hariç gerisi yaramaz hele ki fanların 3 pin ise hiç yaramaz. Benim dediğim ürünle her türlü kullanırsın.
Benim ücret sıkıntım yok anlatılanı okumamışsınız herhalde arkadaşım, o ürüne Max 30 TL verebilirim. O yüzden sizden yardım istedim. Yanlış anlaşılmış istesem şu an Türkiye'nin en iyi sistemini bile toplarım.
Ama gerek bulmuyorum.
SilverStone 8 X 4pin PWM kullanıyorum, memnunum. Sahibinden.com üzerinden 20 TL gibi bir fiyata almıştım birkaç ay önce.
Peki aynısını benim içinde bulabilir misiniz? 20 TL ben size havale edeyim kargo ücreti benden olsun. Numara falan verebilirim? Aynısından bulabilir misiniz? Denizlide oldugum için buralarda pek yok. Ki hiç yok. 20 TL 25 TL'ye bulabilirseniz çok sevinirim.
Fanların kaç pin ve RGB mi ona göre söyleyelim.
Konuyu oku anladıysan tekrar yaz arkadaşım. Bu konuyu okumadan yazanlardan nefret ediyorum.
Bence de en mantıklısı bu ama bunun 4'lüsü lazım.
Vet herhalde bir tek siz okumuşsunuz konuyu şimdi anakartta 1 adet işlemci fanı ve 1 adet ise stock fan için yer var. Ben ise bunu alıp hepsini bir araya takmak istiyorum işlemci fanı hariç. Kasadaki fanlar normal tek renkli ışık ben RGB'lerden nefret eden birisiyim.

Dosya Ekleri

• 3557321_o3a9d.png
    3557321_o3a9d.png
    124,5 KB · Görüntüleme: 55
Simdi arastirma yaptim fan coklayici olarak karsima bir suru coklayici cikti fakat hangisi iyi hangisi kotu anlayamadim. Max buna verebilegim fiyat 30 TL ve ileride fan eklemek amaciyla 5 veya 6 port olmasini istiyorum yardim eder misiniz?
(30 TL derken fan coklayicisi icin verebilecegim fiyat)
Haliyle bu cümleyi okuyunca 30 TL verebilirsin diye, benim anlatmak istediğim silverstone ile hem 3 pin hem de 4 pin kontrol edersin fakat bu ürünler 4 pin için.

Fanlarım 4 pin :D
Haliyle bu cümleyi okuyunca 30 TL verebilirsin diye, benim anlatmak istediğim SilverStone ile hem 3 pin hem de 4 pin kontrol edersin fakat bu ürünler 4 pin için.
Ve kontrol edilcek bir fan değil. Modern bir fan her yerinde ışık yanıyor sadece RGB ve kontrol destekli değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı