Fan sesini azaltmak uygulama önerisi

alberttt

Picopat
Katılım
28 Mayıs 2023
Mesajlar
103
Çözümler
2
Arkadaşlar merhaba.

Eski kasa fanından çok fazla ses gelmesinden ötürü, N11 sitesinden yeni bir kasa fanı siparişi verdim, gelen fanı taktığımda kasa fanından biraz yüksek (Uğultulu bir ses. Gerçi bazıları için rahatsız etmeyecek olabilir.) Ses geldiğini fark ettim. Sizce bu kasa fanı sesinin sesini azaltma yöntemi var mıdır (Uygulama gibi)? Yoksa fanı iade etmeye çalışacağım (gerçi kabul ederler mi bilmem).

Bu arada sipariş ettiğim fan bu: Z-101 Ultra sessiz 12cm kasa fanı 120x120mm Molex fan 0.3a
 
Molex ile bağlanan fanların hızını kontrol edemezsin.
 
Molex fanlarının sesini çoğu zaman kisamiyorsunuz. Bazılarında kendi tuşları oluyor (3-speed fan) ama çoğunda yok. Eğer fanlarınızi kontrol etmek istiyorsanız minimum 3-pin lazim. Ama eğer RPM ayarlamak istiyorsanız 4-pin lazım. GitHub'da Rem0o fancontrol var o en iyi fan kontrol uygulamalarindan birisidir.
 
Arkadaşlar merhaba.

Eski kasa fanından çok fazla ses gelmesinden ötürü, N11 sitesinden yeni bir kasa fanı siparişi verdim, gelen fanı taktığımda kasa fanından biraz yüksek (uğultulu bir ses. Gerçi bazıları için rahatsız etmeyecek olabilir.) Ses geldiğini fark ettim. Sizce bu kasa fanı sesinin sesini azaltma yöntemi var mıdır (uygulama gibi)? Yoksa fanı iade etmeye çalışacağım (gerçi kabul ederler mi bilmem).

Bu arada sipariş ettiğim fan bu: Z-101 Ultra sessiz 12cm kasa fanı 120x120mm Molex fan 0.3a

N11'den hiçbir şey alınmaz onlari iade edin veya çöpe atin https://www.hepsiburada.com/gamefor...-sessiz-120mm-12cm-kasa-fani-pm-HBC00000BL6E2 bunu tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı