Fanatik arkadaşıma futbolun kardeşlik olduğunu anlatmak

Katılım
1 Kasım 2020
Mesajlar
1.823
Çözümler
11
Yer
Malatya
Ben bu futboldaki takımlar arası düşmanlıktan gerçekten çok sıkılmaya başladım. Sırf Beşiktaş'ı tutuyorum diye 4 senelik arkadaşım ailevi değerlerime hakaret etti, sırf Discord sunucumdan birisi profil fotoğrafına Falcao'yu koyduğu için ailevi değerlerine hakaret ettiler. (Not: Arkadaşın annesi kanser idi.) Kanser olduğunu söylememe rağmen dinlemediler. Artık sırf yine 2 saat kavga ederim diye hangi takımı tuttuğumu söyleyemez oldum. Ben bu fanatikliği sadece sövmek sanan arkadaşlarıma, kardeşlerime nasıl futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu anlatabilirim? Yemin ederim çok tilt oldum bunlara.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu futboldaki takımlar arası düşmanlıktan gerçekten çok sıkılmaya başladım. Sırf Beşiktaş'ı tutuyorum diye 4 senelik arkadaşım ailevi değerlerime hakaret etti, sırf Discord sunucumdan birisi profil fotoğrafına Falcao'yu koyduğu için ailevi değerlerine hakaret ettiler. (not: Arkadaşın annesi kanser idi.) Kanser olduğunu söylememe rağmen dinlemediler. Artık sırf yine 2 saat kavga ederim diye hangi takımı tuttuğumu söyleyemez oldum. Ben bu fanatikliği sadece sövmek sanan arkadaşlarıma, kardeşlerime nasıl futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu anlatabilirim? Yemin ederim çok tilt oldum bunlara.

Eşeğe ne kadar laf anlatsan hâlâ eşektir git başka insanlarla arkadaşlık kur fanatik insanlardan uzak dur.
 
Futbol kardeşlik dostluk değildir hocam. Kardeşlik dostluk milli maçlarda meydana gelir. Süper ligde bulunan bütün takımlar arasında bir rekabet ve aynı zamanda bu rekabetin fanatik destekçileri vardır. Sen eğer bu adamlara futbol dostluk futbol kardeşlik dersen söverler. Konuyu futbola getirmeden küfürden rahatsız olduğunu söyleyeceksin. Ha buna rağmen arkadaşı ailevi değerlerine küfür ediyorsa. Artık eski arkadaşın olur biter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı