Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 18 Kasım 2020 #91 Telefon, tablet, kablosuz kulaklık ve oyun için olmayan taşınabilir dizüstü bilgisayarlar: Apple Klavye, fare, kulaklık, hoparlör: Logitech Ana kart, ekran kartı: ASUS Monitör: Viewsonic İşlemci ve ekran kartı: AMD Benim tercihlerim bu şekilde.
Telefon, tablet, kablosuz kulaklık ve oyun için olmayan taşınabilir dizüstü bilgisayarlar: Apple Klavye, fare, kulaklık, hoparlör: Logitech Ana kart, ekran kartı: ASUS Monitör: Viewsonic İşlemci ve ekran kartı: AMD Benim tercihlerim bu şekilde.
Mckellen Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #92 Perry dedi: LOTR fanboyu, aslında orta dünya demek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Kadim diyarlardan gelip seni ödüllendireceğim hiç şüphen olmasın.
Perry dedi: LOTR fanboyu, aslında orta dünya demek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Kadim diyarlardan gelip seni ödüllendireceğim hiç şüphen olmasın.