Üzerime "Fanboy" Diye Atılan Suçlama

Konuda 1 tane mesajımda CM markası geçse ya da link olsa yine bu kadar şey yapmayacağım da CM'ye dair hiçbir şey yok, bazı insanların akli dengeleri gerçekten yerinde değil.
Hocam bence takmayarak en iyisini yaparsınız. Birine kızıp küçük yaştaki dostlarımız hakkında yorum yapmakta doğru değil. Malesef insanlarımız artık çok öfkeli ve patlayacak yer arıyorlar. Böyle durumlarda sıkmayın canınızı, boşverin. Diretirseniz hem kendinizi üzer hemde karşınızdakinin canını inciterek fikirlerinin taşlaşmasına neden olabilirsiniz. Okuyan neyin ne olduğunu anlayacaktır zaten.

Maalesef böyle kendilerini çok bilmiş zanneden tipler var.

Ben de zamanında SATA arabirim fanboyu ilan edilmiştim. AMD fanboyu duydum, CM fanboyu duydum, Gamepower fanboyu duydum ama SATA fanboyu nedir? 😂 😂

Bakmak isteyen bakabilir:

Gül geç. Niye takıyorsun kafana, salla.
Hiçbir şey yapmadığım halde suçlanmaya dayanamıyorum. Üstelik dediğim gibi suçlanacak bir durum olmadığı gibi arkadaş kendi kafasından kurgulayıp kendi kafasından suçlama yapıyor, üstüne de başardığını sanıyor.

Hiçbir şey yapmadığım halde suçlanmaya dayanamıyorum. Üstelik dediğim gibi suçlanacak bir durum olmadığı gibi arkadaş kendi kafasından kurgulayıp kendi kafasından suçlama yapıyor, üstüne de başardığını sanıyor.
Ben böylelerine zihinsel engelli diyorum ve uğraşmıyorum çünkü anlamaz, size de öneririm.

Forumda anlam veremediğim düşünceye sahip insanlar var. Çok takmamak lazım. Geçtiğimiz günlerde banada denk geldi birisi. Konunun birine mesaj yazmış. Diğerinde buna yazmış. Başka konuda bana sen şu konuda yanlış bilgi veriyorsun bilmiyorsun diye tutturdu. Bahsettiği konuyu görmedim bile. Durumu moderasyon ekibine bildirdim ve postlar kaldırıldı konu kapandı. En basit yöntem raporlamak ve kullanıcıyı engellemek. Sonrası kafanız rahat.

Ben olsam bende sinirlenirdim. Haklı olduğum bir yerde "fanboy" denilmesine karşın sinirlenip duramazdım. Son zamanlarda kendini çok bilmiş sanan küçük çocuklar sosyalin kalitesini düşürmekte. Gül geç demeyeceğim sadece o arkadaşı buraya etiketleyip söylediği kelimelere sinirlendiiğimi belirteceğim. @florecz3

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı