Üzerime "Fanboy" Diye Atılan Suçlama

Yakınıyorsunuz, haklısınız o arkadaş yanlış yapmış ama bu şekilde bağlantı vermenizi doğru bulmuyorum, sonra o arkadaş linç yiyor, bir klavye için bile tartışma çıkıyor forumda. Sonuçta kimseye "dünkü çocuk" muamelesi yapılmamalı, 100 mesajı olsa bile yanlış bir şey söylediğinde dalga geçmek yerine doğrusunu izah etmey çalışmak her zaman iyidir.
Birisi "reeemmpeeeyycc" PSU öneriyor, 10 kişi gülücük ya da kızgın bırakıyor, benim de yaptığım oluyordu böyle ama artık öyle öneri yapanlara ifade bırakmak yerine düzgünce açıklamayı tercih edeceğim.
En azından isim vermeden açsaydınız konuyu.
Yönetim silmiş sanırım son mesajları.

@HABAR Çocuğun söylediği sözleri incelerseniz bu bağlantı vermeyi doğru buluyorum. Biri size gelip sizin hiç bir dediğinizi dinlemeden "fanboyların attığı mesajları dinlemeyin." der ise, o kişiye bunun doğrusunu açıklamak için; verdiğiniz emeğe, uğraştığınız süreye yazık. Bağlantı vermeyi o kişinin özür dilemesi için bir teşvik olarak görüyorum. Şahsen bu konu bana açılsa ve ben haksız olsam özürümü dilerdim.

@HABAR Linç yerse yesin, açıkçası gram umurumda olmaz. Kimse hiçbir şey yapmadığım halde direkt olarak üzerime suç atamaz. Buna hakkı yok.

Ben konuda 1 kere bile CM lafı geçirmedim, kendi kendine CM yazdı, sonra beni CM fanboyu ilan etti. Konuda klavye dahi önermedim bırakın CM önermeyi.

Hayır bir insan neden fanboy olsun? Ben burada basit bir kullanıcıyım, kimsenin malını para karşılığı övmüyorum, teklif gelse dahi yapacağımı da düşünmüyorum. Ben üzerime haksız yere suç atıldığında sakin kalamam, sonunda kadar da gider suçsuzsam kanıtlarım. Suçum varsa da söylerim zaten, çıkıp özür de dilerim ama yok.

Size karşı durduk yere anlamsız bir konu üzerinden ciddi bir suçlama yapılsa işin peşini bırakacak mısınız mesela? Ben bırakamam.

Laf israfı. Bırak uğraşma hocam. Daha ne dediğinizi anlamadan gelip kafasına göre "fan" şeklinde saçma sapan bir hitap kullanıyor.
Konu içinde daha CM markası bile geçmiyor iken nereden çıkardı CM'yi onu zaten hiç anlamadım. Herhalde CM ile savaşa girmiş yakın zamanda.

@HABAR Çocuğun söylediği sözleri incelerseniz bu bağlantı vermeyi doğru buluyorum. Biri size gelip sizin hiç bir dediğinizi dinlemeden "fanboyların attığı mesajları dinlemeyin." der ise, o kişiye bunun doğrusunu açıklamak için; verdiğiniz emeğe, uğraştığınız süreye yazık. Bağlantı vermeyi o kişinin özür dilemesi için bir teşvik olarak görüyorum. Şahsen bu konu bana açılsa ve ben haksız olsam özürümü dilerdim.
Keşke böyle olsa, aksine o kişi linç ediliyor.
Caner hocam sonuna kadar haklı ama dediğim gibi, bağlantı verilmesini doğru bulmuyorum.

Size karşı durduk yere anlamsız bir konu üzerinden ciddi bir suçlama yapılsa işin peşini bırakacak mısınız mesela? Ben bırakamam.
Ben de bırakmam, siz de bırakmamışsınız zaten ama açtığınız konuyu ilgili kullanıcıyı linçleme aracı olarak kullanmanızı doğru bulmuyorum, fikrim bu.

Ben konuda 1 kere bile CM lafı geçirmedim, kendi kendine CM yazdı, sonra beni CM fanboyu ilan etti. Konuda klavye dahi önermedim bırakın CM önermeyi.
Konuyu sabahtan okumuştum zaten, gördüm, direkt kendisi yazmış "Masterkeys Lite falan mı önereceksin?" diye, haklısınız haklı olmasına ama, "ama" işte.

Sinir bozucu durum ama güldüm kusura bakma 😁. Çünkü ben bu insalara he der gülüp geçerim takma kafana çocuk işte eğleniyor de geç. 😁
İnsanlar bu forumu bilen kişilerden öneri almak için kullanıyor. Çocuk parkı değil burası. Belki konu sahibi çocuğun lafı üzerine yanlışa yönelecek. Sadece bu durum için demiyorum çoğu konuda görebilirsiniz.

İnsanlar bu forumu bilen kişilerden öneri almak için kullanıyor. Çocuk parkı değil burası. Belki konu sahibi çocuğun lafı üzerine yanlışa yönelecek. Sadece bu durum için demiyorum çoğu konuda görebilirsiniz.

Yanlış anlamayın 🙏.Böyle fanboysun falan demiş ya ona istinaden dedim kendi kendime he der geçerim sadece bunu demek istedim.

Bunu diyen ben değilim ama tam da buraya uyduğu için paylaşıyorum.
Kardeşlerim, ağabeylerim, ablalarım; sistem önerisinde bulunurken hepimizin ne yazık ki atlayabildiği çok önemli bir nokta var. Sistem ya da ürün önerisinde bulunurken bazen kişisel hislerimizi göz önünde bulundurarak öneride bulunuyoruz. Lakin karşımızdaki kişi bu sisteme ya da ürüne bazı şartlardan ötürü büyük meblağlar ödeyeceğinden onun sistemden maksimum verim alabilmesi çok önemli. O yüzden lütfen öneride bulunurken en sevdiğinizi değil en mantıklısını öne çıkaralım, sorumluluğunu üstlenebileceğiniz tavsiyelerde bulunalım. Destek olmak isterken köstek olmayalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı