RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.577 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #71 Intel'i seviyorum ama fanboy değilim zaten intelide savunmam herkesin kendi tercihi.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 18 Kasım 2020 #72 NoobEller dedi: Açıklama kısmına aşık oldum çalabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben de başkasından ödünç aldım, tabii ki. Yararsız Üye dedi: Senin BMW ve Volkswagen fanı olduğunu tüm alem biliyor, yeme bizleri. Sürprizbozan Düzenleme: Anti-fan. Genişletmek için tıkla... 1 milyonluk Passat için kumbara doldurduğumu biliyorsundur, 1 milyonluk Passatımla artık yollar gidişime kızlar duruşuma hasta olacak
NoobEller dedi: Açıklama kısmına aşık oldum çalabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben de başkasından ödünç aldım, tabii ki. Yararsız Üye dedi: Senin BMW ve Volkswagen fanı olduğunu tüm alem biliyor, yeme bizleri. Sürprizbozan Düzenleme: Anti-fan. Genişletmek için tıkla... 1 milyonluk Passat için kumbara doldurduğumu biliyorsundur, 1 milyonluk Passatımla artık yollar gidişime kızlar duruşuma hasta olacak
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #73 RHEZNOW dedi: Intel'i seviyorum ama fanboy değilim zaten intelide savunmam herkesin kendi tercihi. Genişletmek için tıkla... İşlemci'nin kendi tercihi olduğunu zannetmem. Eğer birisi hangisini alayım derse savunman gayet doğal olur bence. Renkler ve Zevkler tartışılmazdır bana göre. Jira dedi: Ben de başkasından ödünç aldım, tabii ki. 1 milyonluk Passat için kumbara doldurduğumu biliyorsundur, 1 milyonluk Passatımla artık yollar gidişime kızlar duruşuma hasta olacak Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hemen çalıyorum.
RHEZNOW dedi: Intel'i seviyorum ama fanboy değilim zaten intelide savunmam herkesin kendi tercihi. Genişletmek için tıkla... İşlemci'nin kendi tercihi olduğunu zannetmem. Eğer birisi hangisini alayım derse savunman gayet doğal olur bence. Renkler ve Zevkler tartışılmazdır bana göre. Jira dedi: Ben de başkasından ödünç aldım, tabii ki. 1 milyonluk Passat için kumbara doldurduğumu biliyorsundur, 1 milyonluk Passatımla artık yollar gidişime kızlar duruşuma hasta olacak Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hemen çalıyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 18 Kasım 2020 #74 hadwiger dedi: Hangi şirket acaba o? Genişletmek için tıkla... Boeing. 777 ve 787 uçakları için. 10 yıllık bir sevdam var, şirkete değil ama ürettikleri uçaklara.
hadwiger dedi: Hangi şirket acaba o? Genişletmek için tıkla... Boeing. 777 ve 787 uçakları için. 10 yıllık bir sevdam var, şirkete değil ama ürettikleri uçaklara.
MotoruCalinanGaspçı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.435 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Gelsenkirchen/Deutschland Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200AF 4.0GHz Asrock B450M-HDV R4.0 16GB 3200MHZ RX570 4GB SAPPHİRE PULSE GİGABYTE 120GB SATA3 SAMSUNG 256GB M.2 HİTACHİ 580GB HDD 500W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2020 #75 AMD Ryzen ve Intel Core serisi fanboyuyum.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #76 MSI'ı, diğer firmalara nazaran daha çok seviyorum.
Ahmet_Kaan Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 768 Çözümler 6 Yer Ankara 18 Kasım 2020 #77 hadwiger dedi: Hocam profil fotoğrafızda NF var değil mi? Oh be, sonunda NF dinleyen birisi. Aynı zamanda NF fanboyuyum. Genişletmek için tıkla... Ben de NF fanboyuyum. Hatta bunu yazarken "My Life" dinliyorum. Chasing_(Demo) Oh Lord Can You Hold Me My Life ile bu dördüne aşığım.
hadwiger dedi: Hocam profil fotoğrafızda NF var değil mi? Oh be, sonunda NF dinleyen birisi. Aynı zamanda NF fanboyuyum. Genişletmek için tıkla... Ben de NF fanboyuyum. Hatta bunu yazarken "My Life" dinliyorum. Chasing_(Demo) Oh Lord Can You Hold Me My Life ile bu dördüne aşığım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #78 Ekran kartında sağlam Nvidia fanboyuyumdur ama öneri verirken fanboyluğumu kenara bırakıp objektif yorum yaparım. Kullanıcıya bırakırım tercihi.
Ekran kartında sağlam Nvidia fanboyuyumdur ama öneri verirken fanboyluğumu kenara bırakıp objektif yorum yaparım. Kullanıcıya bırakırım tercihi.
rezonans Picopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #79 Half-Life fanboyuyum ve bunu oyunlarda hep gösteririm.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 18 Kasım 2020 #80 Ahmet_Kaan dedi: Ben de NF fanboyuyum. Hatta bunu yazarken "My Life" dinliyorum. Chasing_(Demo) Oh Lord Can You Hold Me My Life ile bu dördüne aşığım. Genişletmek için tıkla... Real, Outcast ve Dreams favorim.
Ahmet_Kaan dedi: Ben de NF fanboyuyum. Hatta bunu yazarken "My Life" dinliyorum. Chasing_(Demo) Oh Lord Can You Hold Me My Life ile bu dördüne aşığım. Genişletmek için tıkla... Real, Outcast ve Dreams favorim.