Merhaba, ekran kartı ve işlemci fanlarını sürekli maksimum seviyede çalıştırmak zararlı mıdır? Bir konuda ömrü kısalır demişler. Diğer konuda bir şey olmaz, fan teknolojisi gelişti, çalışmak için varlar demişler. Sizce durum nedir?
Yani sesten yana sıkıntım yok. Maksimuma alabilirsiniz diyorsunuz diye anlıyorum?Hocam zararı yok zaten %100 çalışması için yapılıyor sesi azaltmak için düşük RPM'lerde kullanılıyor.
Merhaba, ekran kartı ve işlemci fanlarını sürekli maksimum seviyede çalıştırmak zararlı mıdır? Bir konuda ömrü kısalır demişler. Diğer konuda bir şey olmaz, fan teknolojisi gelişti, çalışmak için varlar demişler. Sizce durum nedir?
Ekran kartı gtx 1650 gigabyte çift fan stock bir de amdnin stock fanı var.İki görüşte yanlış eğer fan hem Max seviyede hem de Full çalışıyorsa zarar görebilir ama bu kalitesine göre değişir fanınızın markası nedir?
Yani sesten yana sıkıntım yok. Maksimuma alabilirsiniz diyorsunuz diye anlıyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.