Schwagos
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Fantech Shooter 3 adlı Gamepad'in nasıl PC'ye bağlandığını göstereceğim eğer bu konuda zorluk çekenler olursa buradan bakabilir. Öncelikle kol benim de elime geçtiğinde bende biraz bağlamakta sıkıntı yaşadım yani bilmiyordum. Öncelikle gamepad elinize ulaştığında veya ulaştıysa ilk önce içinden çıkan kabloyla herhangi bir adaptöre bağlayıp şarj etmelisiniz (1 saat ideal olur) şarj kısmı bittikten sonra adaptörü kablodan çıkartıp gamepade bağlamalasınız, bağlandıktan sonra kabloyu bilgisayara bağlamamız gerekiyor bağlandığınızda gamepadin ışığı yanıp sönüyor olacak. Yanıp sönerken 1 kere aşağıdaki fotoğrafta yuvarlak içinde bulunan tuşa bir kere basıyoruz. Ve diğer fotoğrafta ki gibi ışık yanacak fakat ışık sağ bölümde daha fazla yanması lazım. Buraya kadar dediklerim olduysa Gamepad'e bağlandınız demektir bu işlemden sonra dongle ile de bağlanabiliyorsunuz. Dongle ile bağlanmak için de Dongle'ı bilgisayara takıyorsunuz ve dongle da 3. fotoğraftaki gibi yeşil ışık yanıp sönecektir. Işık yanıp sönerken Gamepad'in yine ortadaki logo tuşuna bir kere basıyoruz ve gamepade bağlanıyoruz.