Fantech shooter III oyun kolu 1600 TL'ye alınır mı?

• Konuyu başlatan xrr65
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 9.188
Ayarlardan netlik kısmını 12 yapabilirsin onun dışında Overdrive modunu en üst levelin 1 altına getir yeterli. Renk ayarı falan sana kalmış nasıl hoşuna gidiyorsan öyle kullan.
Anladım, parlaklık 50 yaptım bu arada.

Gamepad'de test sonuçları nasıl çıkmalı hocam ? Mesela sizin bana önerdiğiniz kolda, sol ve sağ olarak sanırım sayı olarak kaç çıkıyor?

Burdan mesela

Anladım, parlaklık 50 yaptım bu arada.

Gamepad'de test sonuçları nasıl çıkmalı hocam ? Mesela sizin bana önerdiğiniz kolda, sol ve sağ olarak sanırım sayı olarak kaç çıkıyor?

Burdan mesela

1730197540255.png

Hocam kol elime ulaştı şimdi, denedim gayet güzel fakat size bir sorum olacak adaptive triggers i ayarlardan açtım sol lt tuşunun titreşimi sağdan RT den yani daha fazla bu sizde de mi böyle?

@DMN

Ve hocam bu 5 milyon tıklama ömrü nedir ? Pek bilmiyorum ne olduğunu da yani 5milyon tıkladık diyelim ne oluyor ki?

Son düzenleme:
Hocam kol elime ulaştı şimdi, denedim gayet güzel fakat size bir sorum olacak adaptive triggers i ayarlardan açtım sol lt tuşunun titreşimi sağdan RT den yani daha fazla bu sizde de mi böyle?

@DMN
Bildiğim kadarıyla evet. Bende de öyle sadece tetik tuşu için geçerli zaten durum. Kullanırken çok rahatsız edici olmasın diye biliyorum.

@DMN

Ve hocam bu 5 milyon tıklama ömrü nedir ? Pek bilmiyorum ne olduğunu da yani 5milyon tıkladık diyelim ne oluyor ki?
Tuş tıklama ömrü diyor. 5 milyona kadar tıklamaya dayanıklı gibisinden.

Memnun kaldıysan ne ala. Hayırlı olsun.

Bildiğim kadarıyla evet. Bende de öyle sadece tetik tuşu için geçerli zaten durum. Kullanırken çok rahatsız edici olmasın diye biliyorum.

Tuş tıklama ömrü diyor. 5 milyona kadar tıklamaya dayanıklı gibisinden.

Memnun kaldıysan ne ala. Hayırlı olsun.
Bende öyle tahmin ettim hocam yani rahatsız etmesin diyedir diye düşündüm, ve evet hocam çok beğendim sizin de emeğiniz büyük çok teşekkür ederim cansınız. Mouse larda da vardı sanırım öyle birşey yani siz bilirsiniz o kadar tıkladıktan sonra içindeki mekanik yeri değiştirmek mi gerkiyor ?

Bende öyle tahmin ettim hocam yani rahatsız etmesin diyedir diye düşündüm, ve evet hocam çok beğendim sizin de emeğiniz büyük çok teşekkür ederim cansınız. Mouse larda da vardı sanırım öyle birşey yani siz bilirsiniz o kadar tıkladıktan sonra içindeki mekanik yeri değiştirmek mi gerkiyor ?
Yoo. O tıklama ömrü mevzusu biraz reklamdan ibaret. Çok önemsemelik bi durum yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı