JustNobody
Hectopat
Daha fazla
Far Cry 3 kesinlikle oynanmalı.
Xbox için ucuzPrimali görmemişim ama yine 125 liraya geliyor arkadaş 127 lira diyor yine daha ucuz![]()
Far Cry 3 sadece 3 lira ucuza geliyor, diğerleri aynıUbisoft Store'da daha uygun.
Hayır değil LEGEND20 kodunu girerseniz %20 daha fazla indirim alıyorsunuz.Xbox için ucuz. Konsolda oyunlar aşırı pahalı satılıyor, arkadaş uygun fiyata bulmuşken almış.
Far Cry 3 sadece 3 lira ucuza geliyor, diğerleri aynı.
Onu bilmiyordum, Ubisoft Store'dan alışveriş yapacağım zaman kullanırım. Çok teşekkürlerHayır değil LEGEND20 kodunu girerseniz %20 daha fazla indirim alıyorsunuz.
Onu bilmiyordum, Ubisoft Store'dan alışveriş yapacağım zaman kullanırım. Çok teşekkürler.
Far Cry 4 oynamadım, bilmiyorum. Far Cry 3,5 ve Primal oynadım, onlarla ilgili sormak istediğin bir şey var mı?Peki Gold Edition almaya değer mi o aradaki fiyat farkına 42 TL Gold Edition standart sürüm 22 TL'ye geliyor. Bu arada o kodun geçerliliği bildiğim kadarıyla 3 Haziran'da bitiyor.
Far Cry 4 oynamadım, bilmiyorum. Far Cry 3,5 ve Primal oynadım, onlarla ilgili sormak istediğin bir şey var mı?
125 liraya denk geliyor steamde.Sadece 4 veya sadece 5 al. Dediğim gibi 3 ve 4 neredeyse aynı boşuna para harcama.
Bu arada;
''why are you gei?''
Sorun şu ki Steam indirimlerinde alırsanız hepsini 80 liraya geliyor yani daha da ucuz ve de konu sahibinin sadece 40 lirası var.![]()
Üstteki mesajları okumadınız herhalde.125 liraya denk geliyor steamde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.